Jovanović je novi heroj Makabija: Dva u metu za devet minuta za petu uzastopnu pobedu Krstajićevog tima

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.02.22. | 22:28

Doskorašnji napadač Čukaričkog posle četiri prvenstvene utakmice ima isto toliko gola na svom kontu

Nije prošlo ni mesec dana, a Đorđe Jovanović je već izrastao u heroja Makabijevih navijača. Platio je slavni izraelski klub skoro 2.000.000 evra za srpskog napadača, načinio ga četvrtim najskupljim pojačanjem u istoriji kluba, ali je u doskorašnji špic Čukaričkog učinio da u Makabiju nijednog trenutka ne zažale zbog te odluke.

Tamo gde je stao na Banovom Brdu, Jovanović je nastavio u Tel Avivu. Gol na debiju, još jedan protiv gradskog rivala Hapoela, potom je protiv istoimenog tima iz Haife bio tih, bez konkretnog učinka, ali se večeras ponovo vratio svojim navikama – postizanju golova. Na gostovanju Hapoel Nof Hagalilu još dva komada u metu, za ubedljiv trijumf Makabija, peti uzastopni u prvenstvu, kojim je ekipa Mladena Krstajića prišla drugoplasiranoj Hapoel Ber Ševi na svega dva boda zaostatka – 1:3 (1:3).

Izabrane vesti

I to dva za svega devet minuta! Prvi je Jovanović postigao nakon što je ispratio akciju i odbijenu loptu smestio u nebranjenu mrežu, drugi na centaršut Bitona sa levog boka - golove pogledajte OVDE - koji je iz prve sa peterca pospremio iza leđa Stefana Marinovića. Četvrta utakmica u prvenstvu i isto toliko golova za nekadašnjeg napadača Partizana.

Domaćin se u 38. minutu vratio u život golom Habibale, ali je pomenuti Biton već do odlaska na odmor overio pobedu Makabija. Jovanović je u finišu meča dobio žuti karton, mada mu Krstajić bez ikakve sumnje to neće uzeti za zlo.




tagovi

Đorđe JovanovićMakabi Tel Aviv

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara