Kad je mesto u avionu za Katar vrednije od novčanog dobitka - pasoš spreman, jednom se ide na Svetsko prvenstvo

Vreme čitanja: 4min | pon. 24.10.22. | 13:02

Saša Radević i Goran Dimitrijević su nova pojačanja

Velika nagradna igra kladionice Mozzart "Pogodi najveću kvotu i osvoji mesto u avionu za Katar" ušla je u završnu fazu. To ne znači da baš vama neće pripasti jedno od poslednjih mesta na letu za Dohu i karta za utakmicu Srbije i Brazila. Ako ne verujete, pitajte Sašu Radevića iz Novog Sada i Gorana Dimitrijevića iz Despotovca kod Jagodine, dvojac koji je pogađao tikete sa najvećim koeficijentom 21. odnosno 22. oktobra.

Saša je pogodio neverovatnu kvotu od 2.324,41 i postao bogatiji za preko 600.000 dinara, ali i predstojeće, nezaboravno životno iskustvo.

Izabrane vesti

„Ja obično igram mali loto tiket za 200 dinara mimo nekih drugih tiketa koje igram. Ja ga zovem loto tiket sa velikim kvotama i dobicima od 300.000, 500.000, milion. Ako prođe, prođe, čisto da nešto pratim. Sastavio sam tiket za minut. Malo odavde, malo odande. Često igram ta neka ludila, 1-1 &3+ ili ograničenje golova, povećavam kvote…", počeo je Novosađanin pa nastavio: "Prvo sam se u petak veče radovao za novčani iznos, a onda u subotu kada sam saznao da idem u Katar, prevrtao sam se dva dana. Jednom u životu se ide na Svetsko prvenstvo, ili se uopšte ne ode. Vredniji mi je sam put u Katar nego novčani iznos."

Već čitavu deceniju, Saša je veran našoj kladionici. Nema dileme da je najsvežiji tiket, onaj na kojem je pogodio 13 parova, tiket za pamćenje.

"Kladim se isključivo u Mozzartu. Imam i web nalog već 10 godina. Najviše sam strepeo na zadnju utakmicu. Čekao sam Pari Sen Žermen 3+, a u 81. minutu je bilo 1:0. Rekoh, ne mogu da verujem. Ali brzo su pala još dva gola. Ali od tih 13 utakmica, pet, šest utakmica je prošlo u zadnjih pet minuta. Kad te hoće, hoće te."

Ne sumnja Saša da je Srbija spremna za izazove koji je čekaju u Kataru, počev od 24. novembra kada Orlovi protiv Brazila na Lusail stadionu otvaraju svoje učešće na mundijalu.

"Misilm da Srbija nikada nije bila jača, možda 1982. u Španiji. Tražim zastave da kupim. Iskreno se nadam da ćemo daleko dogurati s obzirom na taj napadački fudbal koji igramo."

Prvi deo dobitnog tiketa Saše Radevića (Printscreen)Prvi deo dobitnog tiketa Saše Radevića (Printscreen)


Drugi deo dobitnog tiketa Saše Radevića (Printscreen)Drugi deo dobitnog tiketa Saše Radevića (Printscreen)

Tačno mesec dana pre utakmice koju će imati prilike da gleda sa lica mesta, Saša je već spreman za put.

"Pasoš sam već stavio u džep, ne ostavljam ga nigde."

Na ništa manji entuzijazam naišli smo i kod Gorana Dimitrijevića, koji je pogodio još veću kvotu - 2.517,31!

„Znam da me Mozzart vodi u Katar, kada sam otišao na uplatno mesto da podignem dobitak rekli su mi i da sam pogodio najveću kvotu. Osećaj je fenomenalan, nisam verovao da baš ja mogu biti dobitnik. Zaista se tome nisam nadao, iako sam znao da postoji ta nagradna igra“, priča kroz osmeh Dimitrijević i dodaje: „Nisam jurio najveću kvotu, ako dođe – dođe. Imam zacrtano šta igram i time se vodim“.

Fudbal se igra, gleda i voli zbog golova. U Goranovom slučaju i tiketi.

„Redovno igram kladionicu, ranije i sportsku prognozu, ali ništa osim toga. Uživam u tome, posebno vikendom. Tad volim da sastavim tikete i koliko mogu da ispratim. Često igram ovu igra da padaju od dva do tri gola po poluvremenu, ništa leše nego kad ima golova. Bio sam u gužvi i taj dan nisam ispratio utakmice do Reala, tad sam osetio nervozu, jer sam čekao dobitak“.

Dobitni tiket Gorana Dimitrijevića (printscreen)Dobitni tiket Gorana Dimitrijevića (printscreen)


I kao što Saša reče, jednom u životu se ukaže prilika za odlazak na svetsko prvenstvo.

„Nikada do sada nisam bio na Svetskom prvenstvu. Ma, ni na drugim velikim takmičenjima. Jedva čekam. Biće mi zadovoljstvo da otputujem u Katar i bodrim Srbiju protiv Brazila“, zaključio je naš kladilac iz Despotovca kod Jagodine.

Podsetimo, u Mozzartovom avionu za Katar ostalo je još osam mesta. Posle dosta vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART avionu ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.

Budi deo spektakla. Pogodi najveću kvotu i pridruži nam se u MOZZART avionu.


tagovi

Mozzartpogodi najveću kvotuKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara