Komentari na vest

Kad svi zataje tu je Trosar! Arsenal davio Everton kao zmija žabu, Belgijanac u malu mrežicu iz kolena (VIDEO)

c

come on arsenal

pre 7 meseci

Everton je možda, u nekim sezonama bio loš, ali nikada nije igrao, ovakav antifudbal i Šon Dajš ih je prošle sezone sačuvao, najverovatnije, zbog pobede upravo protiv Arsenala, ali će ih sa svojim, stilom igre, konačno i isterati iz lige. Arsenal je izuzetno popunjen i vrlo potentan tim, pa 90% klubova, protiv njih igra defanzivno ili ultradefanzivno, nadajući se nekoj kontri ili prekidu. Vidi se iz aviona, da svi igraju grublje protiv Arsenala, nego inače, takođe svi udvajaju Saku u Martinelija i tada je teško razbijati bunkere, kao ovaj danas, verovatno bi i Sitiju bilo, jednako teško, da nemaju dominatnog Halanda. To je ono, što fali ovom Arsenalu, napadač tipa Mitrović, Ajvan Toni, Vlahović... ili čak i ovaj Evertonov špic. Kažu, da Arteta ne vidi takvog napadača u svom sistemu, očigledno da malo kasni za mentorom, jer Gvardiola, nije slučajno, odabrao, baš onakvog Halanda. Nketija je delovao, nemoćno i smešno između odbrambenih igrača Evertona u kojem ne bi bio ni rezervni napadač, pored ovog novog i Kalverta. Trossard je će ispasti, jedan od najboljih kupovina i vrlo je zahvalan igrač, ovim golom je doneo vrlo bitnu pobedu i priključak sa Sitijem.
И

И

pre 7 meseci

Ја мислим да би сваки љубитељ Премијер Лиге био задовољан да Евертон коначно испадне, ово је баш претеривање. Што се Арсенала тиче, сви играју исто против њих, јер су ниски у нападу, сви играју бункер и свака утакмица је иста, јер је немогуће отворити се против Арсенала и узети бодове. Играли би тако сви и против Ситија, да није Халанда од 2 метра. Али Евертон је баш претерао, људи 90 минута нису напали са више од 2 играча. Ишли су на 0-0 на свом стадиону од првог минута. Срамотан тим.
K

Karamela

pre 7 meseci

Zasto Everton da ispadne? Klub sa tradicijom, napokon su dobili novu upravu, stvari sigurno idu nabolje.
S

Saturn

pre 7 meseci

Obozavam Trosara
G

Gabriel Dzizus

pre 7 meseci

Mergim Vojvoda iz Torina bi legao Arsenalu samo tako
1

14

pre 7 meseci

Prošlo je vreme kad je Arsenal kupovao igrače, koje nema ni na guglu. Odličan posao radi Arteta i svaka mu čast na tome.
J

Jaffa keks

pre 7 meseci

U vezi ponistenog gola Martineli, moze li neko da pojasni pravila za ofsajd? Saliba ili Gabrijeli, nebitno, pokusava da odigra pas na svoju desnu stranu. Taj pas sece igrac Evertona i skroz joj menja pravac i lopta dolazi do Nketie koji se aktivirao iz "ofsajda". Moje pitanje, da li to treba da se racuna kao ofsajd? Znam da je bilo nekih pravila na tu temu ranije i da se verovatno menjalo nesto. Poenta da ova lopta uopste nije bila namenjena Nketiji i da ne bi otisla tamo da nije igrac Evertona "odigrao". Zna li neko kako glasi trenutno pravilo i zasto je ovo danas bila ispravna odluka sudije? Napominjem, secam se da su malo drugacija pravila vazila pre nekoliko godina kada protivnicki igrac odigra.
a

aldeles

pre 7 meseci

Tačno je da postoje pravila, kad igrač iz nehata odigra, ali brate ovo danas nije imalo nikakvog smisla da se poništi.
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Da je igrac evrrtona vracao loptu to nebi bio ofsajd, ovako Gabrijel je napucao igraca i to se automatski vodi kao pas, prakticno kao da je gabrijel dodao enketiji lopu.
G

Gost300

pre 7 meseci

Odlicna pobjeda za Arsenal,posebno kad se zna koliko je problema bilo zadnjih par godina,a i da se igralo sa igracem manje od 80.min.COYG
2

2003/2004 - The Invincibles

pre 7 meseci

Idemo Arsenal! Možemo opet da osvojimo PL bez poraza, kao i 2004 god.
M

Moze ali morate da igrate sa ...

pre 7 meseci

Citijem...
И

И

pre 7 meseci

Teško druže da se ne dogodi neki poraz, a da u ekipi nemaš ni jednog klasičnog golgetera. Anri je garantovao 30 golova, Arsenal je dobar tim, ali nema ni jednog igrača koji garantuje i 15 golova u sezoni. Da su umesto Haverca doveli tešku devetku, da reši ove bunkere, druga priča bi bila. Desiće se utakmica gde će protivnik povesti i stati u ovakav i gori bunker i Arsenal tu teško dolazi do golova. Da Trosar ovo nije majstorski dao, bilo bi 0:0.
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Toni dolazi u januaru, tako da eto kladicnog spica za par meseci.
Y

Yes sir

pre 7 meseci

To je toliko nerealno da nije vredno dalje replike. Nećemo o najvećima, to je liga i sa Vilom, Brajtonom, Vulvsima, davljenici imaju zube itd. Teoretski možeš izgubiti na 60 % utakmica. Užasno je teško ne izgubiti. Tako ja to vidim. Digao se napokon Arsenal, trener odličan, mlad tim, pametne kupovine, trebao je jak Arsenal PL. To pišem kao Liverpulovac. Takođe smatram da treba i Junajted da podseti na eru Fergusona i da se završi ovo gde je sve neizvesno u PL, osim da je prvak Siti, još i pre početka prvenstva.

suaddjoz@gmail.com

pre 7 meseci

Trosar neverovatno zahvalan igrač. Kad god dobije šansu ne razočara. Šteta što više ne igra. Što se igre ostalih tiče, nisu dali protivniku puno šansi, nema puno zamerki na iznošenje lopte, pasove, kretanje ali završnica fali. To je delom zbog načina na koji ekipe igraju protiv njih, ali delom i zbog toga što fali egzekutor.
G

Gostirista

pre 7 meseci

Ako je ovo najjaca liga na svetu ja sam vanzemaljac. Za 90 minuta 2-3 polu sanse, ovi igraju bunker kao Surdulica, a Arsenal sa dodavanjima do besvesti nije u stanju sansu da kreira. Gledajte ljudi Seriju A i uzivajte u fudbalu i golovima.
G

Gostxx

pre 7 meseci

Mogli bi malo Saka i Martineli na klupu a Trosar i Nelson u prvih 11. Saka je u padu forme a Martineli nadam se da nije neka ozbiljna povreda ali i on bi mogao malo da odmori. Raja odličan ima da istisne Ramsdejla iz prve postave odlično igra nogom što je Ramsdejlu slaba tačka.Konačno Arsenal ima dubinu i kao što piše u tekstu neko će uvek da iskoči.
p

popppl

pre 7 meseci

Brajton najveci rival Arsenalu,Liverpulu i Totenhemu za ligu sampiona..
R

Resavac

pre 7 meseci

i Siti je tu negde.. i on može u top4