Komentari na vest

Klali su se za mesto u špicu strašnog Milana i moćne Italije, večeras će za bodove spasa

vladarizsenke71@gmail.com

pre 6 meseci

After Istanbul, there's always Athens. Kakva je to samo bila kradja u tom polufinalu LS '06! Btw, Andrijem? Cak i ako se tako kaze pravilno, bezveze je, mnogo je bolje Andrejem...
g

gama

pre 6 meseci

To ko kad bi se ti zvao Milun, a da ja kazem da je bolje Milan. Nidje veze.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 6 meseci

To nije isto, Andrij je na ukrajinskom isto sto i Andrej na srpskom, Andrea na italijanskom, Andres na spanskom, Andreas na nemackom, Endrju na engleskom. Taj tvoj primer je ipak pogresan jer Milan i Milun ne znace isto.
Ч

Чокот

pre 6 meseci

Није правилно, али је политички коректно. Украјински се убрзано преправља да не би личио на руски. Тако, није више Кијев, него Кијив, није Харков, него Харкив, није Кривој Рог, него Кривиј рих, итд...Али, није то проблем. Ако су тако одлучили, ту се не може ништа. То је њихово, ајде да кажемо, демократско право. Проблем је у томе што нас нико и ништа не обавезује да тако изговарамо ( и пишемо), а ипак то чинимо. Ваљда из тог неког удвориштва и љигавости због које верујемо да ће нас више ценити, а дешава се управо супротно...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 6 meseci

Upravo to, brate Cokote.

Proficap

pre 6 meseci

Jel se secate onog Edmunda? Bio je odlican igrac, ali maksimalno sujeveran. Razgovarao je sa duhovima, pitao shamana za sve i svasta. E taj Edmundo je skoro dao neku izjavu za neku brazilsku televiziju. Inzagi nije nikakav igrac, cak i ne veruje u duhove, ali ga duhovi vole i uvek ga posalju tamo gde ce biti lopta. Zato je Inzagi igracina, ne zbog talenta, ili njuha za gol, vec zbog duhova.
n

ne znaju

pre 6 meseci

danasnji. ,,strucnjaci,, ovog mehanickog loseg fubala ko je edmundo..covek koji je ponizio junajted 1999 na svetskom prvenstvu za klubove i dao jedan od legendarnijih golova ikada generalno u toj utakmici gde im je vasko odrzao cas fudbala...inace jos bilo doba pre upliva novca gde je vasko sa zuninjom edmundom i romariom skolovao taj jaki junajted za pojmove evropskog fudbala ali ipak slabiji od brazilaca:))

Proficap

pre 6 meseci

Zunjino, Romario, Edmundo... Kakav tim, legendarni go... Secam se svega. Volim Man Utd, ali se i secam kako je osvojio LS te sezone protiv Bayerna, i kako sam se raovao Seringemovom golu. I ako sam se nervirao u 3:30 ujutru dok je igrao protiv Vaska, u drugom poluvremenu sam poceo da navijam za Vasko.
j

jeste

pre 6 meseci

stara dobra vremena pravog fudbala sa dusom sa licnostima i istinskim majstorima