"Mladen Krstajić"
"Mladen Krstajić"

Krstajiću zvanično obrisano v.d, u martu Orlovi igraju u Torinu i Londonu

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.01.18. | 18:25

Ali ne protiv Italije i Engleske

Mladen KrstajićZnalo se već više od mesec dana, ali danas je postalo zvanično: Mladen Krstajić više nije vršilac dužnosti selektora Srbije, pošto mu je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije izbrisao ono v.d. ispred imena. Krstajić je sa druge strane prvobitno podneo ostavku na članstvo u IO FSS i potpisao ugovor na dve godine, a ne samo do kraja Mundijala.

Novi-stari selektor tako će drugi "debi" na klupi Orlova imati u martu kada Branislava Ivanovića i drugove čekaju okršaji sa Marokom, 23. u Torinu, i Nigerijom, četiri dana kasnije u Londonu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Srbija će na Mundijalu u Rusiji igrati sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.

Selektora je dobila i kadetska reprezentacija Srbije koju će voditi Ivan Jević, nekadašnji  trener omladinaca Brodarca, koji je u septembru imenovan za šefa struke Radničkog, ali - delom sigurno i zbog navijačkih protesta u Nišu - na seniorskom nivou nije potrajao ni mesec dana. Sa omladincima Brodarca je pak osvojio titulu prvaka Srbije i plasirao se u Ligu šampiona za mlade.

Jević je na funkciji selektora U17 tima nasledio Milana Obradovića, koji je promovisan u člana Krstajićevog stručnog štaba.

Kadete inače očekuje drugi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u Češkoj od 21. do 27. marta protiv domaće selekcije, Španije i Ukrajine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfudbalska reprezentacija SrbijeMladen KrstajićFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara