Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kudetova magija traje - Selta spakovala pet komada u Kupu Kralja (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 23:32

Nastavak odličnih partija tima iz Viga i pobeda protiv Ljanere uz akciju kojoj manu ne bi našla ni Barsa iz najboljih dana

Pet utakmica - četiri pobede. I to veoma ubedljive. To je skor Selte pod vođstvom Argentinca Eduarda Kudeta. On je tim preuzeo pre oko mesec dana, a njegova magija i dalje radi. Ili šok-terapija, nazovite to kako želite. Večeras je Selta igrala u Kupu Kralja i spakovala u gostima pet komada Ljaneri - 0:5 (0:1).

Imao je dobre rezultate u Južnoj Americi, a očigledno Kudetu nije bilo potrebno mnogo da se navikne na uslove u Evropi.Preneo je taj dašak ofanzivnog, lepršavog fudbala i na tim iz Viga i sve za sada daje rezultate.

Izabrane vesti

Krenuo je porazom od Sevilje (4:2), a onda krenuo da ređa trijumfe: protiv Granade 3:1, 0:2 protiv Atletik Bilbaa, 4:0 protiv Kadiza i sada 0:5. Nisu to protivnici iz najviše klase španskog fudbala, ali pomak se vidi i on je više nego jasan.

Nije baš izgledalo da će Selta ovako efikasno dobiti Ljaneru jer je na poluvremenu vodila samo sa golom prednosti koji je postigao Lauti, a onda je u drugih 45 minuta nastala prava kanonada.

Prvo je strelac bio sjajni Nolito na asistenciju Mora, potom je Mor dao gol na asistenciju prvog strelca Lautija, da bi na kraju Jago Aspas imao dva dodavanja za gol - prvo Nolitu, a onda Malou. Zaista praznik fudbala, pet komada i nagoveštaj šta sve Selta može.

Kako igra Selta najbolje pokazuje akcija kod drugog gola. Savršenstvo!

Selta u Primeri ima tri vezane pobede i skočiča je na devetu poziciju sa 16 osvojenih bodova. Svakako je to ekipa koju treba ispratiti u narednim utakmicama. Igra atraktivno i ima zanimljivu priču.

Kudetova magija i dalje traje. Videćemo koliko će njegovi igrači biti na terenu kao začarani.



tagovi

Emre MorJago AspasNolitoSeltaKup kralja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara