Lazar Marković tek za mesec dana!

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.02.18. | 11:48

Anderleht će ga čekati...

U poslednjim minutima prelaznog rok je Lazar Marković uspeo da realizuje pozajmicu iz Liverpula u Anderleht iako su Svonsi i Volfzburg tog dana bili označeni kao najozbiljniji kandidati za njegovo dovođenje. Ipak, završio je u Anderlehtu koji je tog dana pokušavao da dovede Lazarevog bivšeg saigrača Aleksandra Mitrovića.

Markecov transfer u Brisel je bio iznenađenje, a još veće je iznenađenje da će se načekati na debi u dresu slavnog belgijskog kluba. Marković je polusezonu proveo na tribinama Liverpula, Klop nije računao na njega i došao je u Anderleht bez takmičarske forme i nespreman za ozbiljan fudbal.
„Mislim da nećemo moći da računamo na njega minimum pet nedelja. On ima veliku rupu u karijeri i još nije spreman da igra. Pred njim je mnogo posla, ali nadamo da će ga brzo obaviti. Može da igra na više pozicija što je dobro, ali mora brzo da se pripremi i vrati u formu“, otkrio je Anderlehtov trener Hajn Vanhazebruk.

Izabrane vesti

Anderlehtov trener je istakao i da je nezadovoljan zimskim prelaznim rokom. Tim iz Brisela je ceo januar tražio klasičnog centarfora, ali ga nije doveo... Štaviše, ostao je bez možda i najboljeg igrača Sofijana Hanija koji je prešao u moskovski Spartak, pa je bio prinuđen da traži zamenu za njega i našao ju je u Markoviću. Ali problem je što Srbin ne može odmah da igra, tako da Anderleht nema ni centrafora, ni Hanija koji je mogao da igra kao centarfor...

(FOTO: Action images)


tagovi

Lazar Marković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara