Komentari na vest

Liverpul konačno kući uz pesmu – Van Dajk upropastio Vajlderov povratak! Slavi i najfudbalskija porodica Engleske

L

LFC fan

pre 5 meseci

Momci ovo je ples budućeg šampiona. Mašina se polako urađuje i tek sledi najbolje. Treba vremena da Klop dotera novu mašinu 2.0. Terace on i do vol. 3, neđto slično kao veliki ser A. Ferguson. Ključna utakmica je protiv Arsenala kući. Ako dobijemo izbijamo na vrh i onda je samo titula reper.
L

Liverpool fun

pre 5 meseci

E stvarno kada vidim onog nuneza sa pletenicama, arnolda kako izbacuje zadnjicu kada izvodi korner i one dugine zastave iz kola u kolo zelja za fudbalom a i samim liverpulom mi drasticno opada!
V

Veljko9

pre 5 meseci

Holadija strasne igrace ima, gledaj defanzivu Van Dijk, De Ligt, Micky Van de Ven, Ake, Botman, Damfris..
d

dadobob

pre 5 meseci

Gomez kao ošamućen cijelu utakmicu, opet Hooper radi kaos po ko zna koji put, sramota da taj čovjek ima još uvijek posao, samo su danas kod oba gola tražili nešto kako bi ih poništili. Nunez čisti, nefiltrirani kaos, gušt ga je gledati kako se bori, makar i uz silne promašene prilike, neosporno je da se savršeno kreće...
n

nn osoba

pre 5 meseci

Nogu u loptama :D
f

finidi

pre 5 meseci

Kakav start djonom na Mekalistera, posle cega je i povredjen, a sudija koji je tako lako delio kartone Liverpulovim igracima protiv Totenhema, nije pokazao ni zuti igracu Sefilda. O samom mecu, ona glupost Gomeza koji dribla na centru i gubi loptu, na srecu nije kostala Liverpul mnogo.
E

El Stefanel

pre 5 meseci

Teško je gledati Nunjeza iskreno. Toliko neinteligentan fudbaler da čovek ne poveruje koliko je plaćen.
G

Gost1312

pre 5 meseci

To mozes reci samo ako si jedan od onih koji ne gledjau tekme Liverpula uopste nego citaju vijesti s portala novinara koji ih pisu samo eto da nesto popune, Nunez ima jedan problem, a to je zavrsnica, sve ostalo momak je monstrum u pozitivnom smislu, to se vidjelo kod drugog gola upravo na videu.
Б

Блок

pre 5 meseci

Има само један проблем...завршницу.Доста. Нападач је.
S

Soy argentino

pre 5 meseci

Odlican je Nunjez napadac. Zavrsnica ce doci vremenom vidi se da je posvecen timu.
E

El Stefanel

pre 5 meseci

Nikad od njega klasa koja daje 20+ ili 25+ golova po sezoni i lomi bitne meceve. Nikad! Nikad! Zapamtite to!