Foto: AFP
Foto: AFP

Maksimović želja Parme, prepreka milionska plata

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.06.22. | 13:49

Uz Salernitanu, u trku za štopera spreman da se uključi i član Serije B

Godinu dana posle prelaska u Đenovu Nikola Maksimović mogao bi da promeni sredinu i napusti klub sa kojim ima još tri godine ugovora. Srpski defanzivac jedna je od žellja Salernitane ovog leta koja se nada da bi adut mogao da joj bude elitna pozornica s obzirom na to da je Đenova ispala u niži rang. Ipak, klub iz Salerna nije jedini zainteresovan za Maksimovića, a kako saznaje Korijere delo Sport u trku za štopera želi da se uključi i Parma.

Član Serije B ima nameru da se pojača i napravi pomak u odnosu na prethodnu sezonu u kojoj je završio na sredini tabele, a Maksimović je jedan od igrača na radaru žuto-plavih. Prepreku u ostvarenju trensfera međutim mogla bi da predstavlja Maksimovićeva visoka plata jer Srbin ugovorom ima predviđenu zaradu od 2.000.000 evra godišnje što je visoka cifra za pomenute interesente.

Izabrane vesti

Maksimović je u Đenovu stigao prošlog leta kao slobodan igrač nakon rastanka sa Napolijem, ali je zbog povreda propustio značajan deo sezone. Uprkos pehovima, Srbin je odigrao 14 utakmica, a sa njim u redovima Đenova je poražena u samo četiri duela. Ipak, skroman učinak Grifona uticao je da kao pretposlednji ispadnu iz Serije A.

Pre dolaska u Đenovu, srpski internacionalac igrao je za Slobodu iz Užica, Crvenu zvezdu, Apolon Limasol, Torino, Napoli i Spartak iz Moskve.



tagovi

Nikola Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara