Komentari na vest

Momak koji zna da iskoristi ukazanu šansu

K

Kemp

pre oko 1 mesec

Po mom skromnom mišljenju, na kraju ove sezone trebamo da se zahvalimo 1.Aleksandru Kataiu - MAGIKU 2.Mirku Ivaniću 3.Kiju Kiju Kangi 4.Milanu Rodiću 5.Aleksandru Dragoviću 6.Nemanji Milunoviću 7.Lazaru Nikoliću i možda 8. Krasou. Krajnje je vrijeme da više oslanjamo na našu djecu, uz kvalitetne igrače koji prave razliku kao što su Hvang, Bukari, i takav tip.
G

Gnjatic

pre oko 1 mesec

Dosta mu je ovo. Sad se vracaju kapitalci sa crnog kontinenta a tu su i nasi senatori. Pa nece jedan Katai ili Kanga ili Mića iz Jarka da im greju klupu. Jos kad se Boki vrati a i Peša, pa kad zagrme u svlacionici, ima da budu manji or makova zrna.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 mesec

Ko prati sve Zvezdine utakmice a očigledno je mali broj takvih znao bi da mu je Bahar jesenas dao šansu protiv Mladosti iz Lučana u prvoj postavi i odigrao je jako dobru utakmicu, u sledećem kolu isto je bio starter protiv Spartak u Subotici i bio je zamenjen na poluvremenu jer se nije video i bio je najslabiji na terenu. Igrao je još kup utakmicu gde je dao dva gola. Na zimskim pripremama kod Milojevića je igrao svaku utakmicu neke od početka a neke je ulazio sa klupe, bio je solidan ali nedovoljno dobar da dobije šansu pre Hvanga, Stamenića, Ivanića i Šljivića jer to je pozicija centralnog veznog u ovom sistemu koji Zvezda igra. Na kraju je odlučeno da prolećnu sezonu kao i jesenas igra u Ofk Beogradu kao glavni igrač u ekipi a ne da greje klupu u Zvezdi i igra na kašičicu. Mislim da je ovo skroz ispravan potez jer svo četvorica koji igraju na njegovoj poziciji su iskreno bolji od njega. A on kao i braća Mituljikić ako su toliko dobri praviće veliku razliku u drugoj ligi a oni to ne čine tako da je sve ovo kako treba i ako ne dođu do prvog tima Zvezde svi oni će napraviti zavidne karijere.
P

Pst

pre oko 1 mesec

Lepo si naveo pakere u Zvezdi ali niko od navedenih ne pravi razliku proigravanjima. Igra tima ne zavisi od nijednog. Glavni igrac sredine terena je matori Kanga iako je sklon ludim greskama u odbrani. Moj savet Miloju je forsiranje Sljivica, Knezevica, Sremcevica, jednog od Mituljikica, Mimovica. Ne moze se igra unaprediti bez mladih. I jos nesto osnova tima moraju biti domaci igraci jer njihov odnos prema klubu je poseban.
S

Smajkijaja

pre oko 1 mesec

Ko je uopste rekao da ranije nije igrao za seniore??? Pise da je uvek znao da iskoristi sansu. Dakle, igrao je i ranije za prvi tim. Nauci da citas, a manje pametuj.
G

Goksi86

pre oko 1 mesec

Dečkov limit je neka Poljska liga. Nije kalibar za lige petice.
F

FART IN FACE

pre oko 1 mesec

Knežević je odavno zreo da bude starter i sa Šljivićem oslonac Zvezde u narednih 5-6 gidina. Naravno ne zbog gola protiv Zenita, već zbog njegovog "izgleda" na trrenu,,, nema panike, tačan pas, odlučnost u igri, odličan šut, razumevanje fudbalske igre,, ,,, dečko uz pravilno vođenje može da bude nešto između Pižona i Jugovića. Ali , Knežević kao i mnogi drugi pre njega neće odigrati ni 30 utakmica a pohlepa i nezasite lopine doći će po svoje. Prodaće ga kao i sve pre njega u bezcenje uz dobru ugradnju i patriotsko objašnjenje kome će "profesionalci" sa Severa aplaudirati a ostatak Zvezdaša će ćutati pokunjeno kao kukavice i uštrojeni zečevi,,, gledaće gunđajući sebibu bradu čekajući da pravda padne sa neba , i gutaće debilna objašnjenja kako je to neminovno klimajući glavom kao goveda na prazna jasla.
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

A mogli smo prodati Bukarija i forsirati Kneževića ali ne mi smo ostavili Bukarija,a on ne zna gde bije u našem prvenstvu.
I

Idi

pre oko 1 mesec

Na svoje vesti.

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Ko je to juce bio u svecanoj lozi, jeli delije?
B

Boogy

pre oko 1 mesec

A onda je sledeće godine prešao u Voždovac...
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Volim moju hrvatsku i aljbaniju i moj prdizan a ne volim Srbiju i Zvezdu!
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Ljudi cisto da znate,sve ove poruke dole u kojima u tekstu procitate rec "Afrikanci" sve takve poruke napisao je jedan te isti lik sa 50 laznih profila dobro poznat pod orginalnim nadimkom Kalcopolista,toliko je providan sa copy-paste porukama da mu se svi podsmevaju!
J

Jjbgzzv@Večiti talenti

pre oko 1 mesec

@Večiti talenti – Mocartsport mora ubuduće da obradi više pažnje na komenatre pod nikom “Večiti talenti”, jer ovako nešto može da napiše samo neko ko je erudite, renesansni čovek, intelektualac par ekselans, istinski spiritus movens! Ti si sa hirurškom preciznošću naveo kod Kneževića da “Проблем је брзина,тј спорост која не пролази у јаким лигама а Звезда чини све да би се приближила европским стандардима”! Ma, ovaj komentar nam je otvorio oči, sada znamo zašto Kanga prolazi u igrama Zvezde u LŠ, a Zvezda se sve više približava evropskim standardima i sa igrama Nedaje, Olanjike i Đige! Bravo za komentar!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD...

pre oko 1 mesec

Knežević zasližuje veliku minutažu , naravno ne samo zbog gola protiv Zenita, već pre svega svojim stavom na terenu ili kako se to danas kaže govorom tela, on ne paniči , nema ishitrenih poteza, izgleda zrelo , razume fudbalsku igru, nema komleksa,,,,,, problem je samo u tome što u Zvezdi neće sastaviti ni 20-30 utakmica , a nezasita lopiby će fa pridati u bescenje kao i sve mkade igrače do sada, ,,,, i to nije najgore ..... najgore je to što će Zvezdina publika i dalje ćutati jao uštrojena mula, jao poslednje kukavice i klimoglavci,,,, naravno dobro plaćeni botovi i pretorijanska garda sa Severa će aplaudirati kao i uvek toj i takvoj patriotskoj pljački. Ali polako , noć je najhladnija i najtamnija pred svitanja . Preživeće Zvezda 🔴🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️🔴
g

goust

pre oko 1 mesec

tesko je dobiti sansu u ekipi od preskupih 15.20 stranaca
t

tuneki

pre oko 1 mesec

skoro svaki dan ide neka vest zvezdin bivsi stranac "razbija" po drugim trecim ligama
d

dsafsa

pre oko 1 mesec

svaki put kad je igrao za Zvezdu uvek je bio najbolji igrac na terenu i onda skrajnut

Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

Momak nepravedno odbačen. Verovatno će sada dobijati više prilika. Zato ne čudi onakva reakcija all-around Kange nakon gola. Umalo ne polomi čoveku vrat.
D

Don Vito Corleone@Toto-ko-tunjo

pre oko 1 mesec

@Toto-ko-tunjo - Knežević kod "pedantnog stručnjaka iz Aranđelovca" ne može igrati jer ima tek 21 godinu i bele je puti, ali zato može igrati jedan Điga, koji takođe ima 21 godinu i nije bele puti-on je Afrikanac. Nravoučenije: nije bitno koliko igrač ima godina, važno je da je iz Afrike (da bi se slepci iz menadžmenta mogli ugraditi u ugovor)! Svi su ihz već pročitali! Brzo će i njima kraj, a onda će naši mladi igrači prodisati!
Z

Zvezdan Božinović

pre oko 1 mesec

Primetio sam da se Kanga posebno raduje naprteku ovih mladića. U više navrata sam video kako očinski timari Šljivića, evo sad i Kneževića. Utoliko mi je Kangović draži
D

D.g.

pre oko 1 mesec

I sledeću ga nema u protokolu...
V

Valdano

pre oko 1 mesec

Nikola Knezevic je sazreo za da igra domace prvenstvo,veliki talenat ,vidi se da zna fudbal i treba da dobija sve cesce sansu,kao i lijevi bek Radojevic,pa desni Mimovic,pa Sljivic,pa Veljko Milosavljevic,pa mali Maksimovic,Mituljikic takodje,oni su Zvezdino blago i mora im se pruziti sansa u kontinuitetu.
P

Potomak Tarabića@Milosnikolina

pre oko 1 mesec

@Milosnikolina – jeste, on je doktor nauka za ove statiste i autsajdere iz Afrike, neuke ozbiljnom fudbalu! Videli smo i juče koliko mogu!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 1 mesec

Da su Kanga, Olanjika, Kraso ili Neadje postigli juče onakav gol umesto Kneževića, o njima bi se pisalo i u narednoj deceniji. Međutim za ove autsajdere iz Afrike to je nemoguće, jer oni nemajmu samo jednu sitnicu - nemajmu vic u nogama kao Knežević! Ali, sve je to džaba Kneževiću kada nije Afrikanac!
R

Raspad sistema

pre oko 1 mesec

“Momak koji zna da iskoristi ukazanu šansu”! Ovaj bi naslov u Mocartu imao nekog smisla kad bi Knežević zaista dobijao šansu u Zvezdi! Knežević kao i ostali mladi igrači u Zvezdi nisu na radaru slepaca koji vode Zvezdu! Džaba im kvalitet, jer nikada neće dobiti šansu pored trećerazrednih Afrikanaca koji se forsiraju kao beli medvedi! Evo, primer Kneževića koji je juče bio najbolji igrač Zvezde i pored “čuvenih” galaktikosa u njenim redovima. Da napomenem, Knežević u poslednjih pet kola u SLS nije bio ni na klupi, eto koliko slepci iz menadžmenta i Milojević “velemajstor kvalifikacija” računaju na njega!
M

Mit

pre oko 1 mesec

Koliko sam primetio, svi Zvezdini klinci imaju jednu ozbiljnu manu a to je brzina. Ni kod jednog nisam primetio da mu je taj segment na nekom visokom nivou. Sto dalje znaci da bi ostale stvari trebali imati na vrhunskom nivou da bi uspeli u danasnjem fudbalu. Tako da, navijam za sve njih ali bez euforije i ocekivanja da ce biti top igraci.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Pa ne bih se slozio o brzini ako pricamo za Knezevica i bracu Mituljikic.
D

Daj faul

pre oko 1 mesec

Na koju brzinu mislis? Ako mislis na brzinu trcanja, onda imas primer jednog takvog, Bukari… ali dzabe mu to kad je fudbalski tanak…ako pricamo o brzini donosenja odluka, onda tu nisi u pravu, Knezevic je recimo tu dobar! A brzina donosenja dobrih odluka je vaznija od sprinta…
M

Mit

pre oko 1 mesec

@Daj faul ta brzina donosenja odluka je jedna od stvari za koju sam gore pisao da bi trebalo da imaju na vrhunskom nivou. A i taj Bukari sa svim manama je bio nas najbolji igrac u LS, sto znaci da je bas zbog fizickih karakteristika jedini spreman za taj moderan fudbal.
M

Milosnikolina

pre oko 1 mesec

Opet hvalospevi? Znaci ko god da gol on je doktor nauka
U

Uzttg

pre oko 1 mesec

Jel zvao Mirotu? Jrste?!Iiii?!
A

Aziz Buderbala

pre oko 1 mesec

Ima već punu 21 godinu i još mora da se kali po drugoligaškim njivama?! Kad će da dobije šansu? Kad Katai ide u penziju? Kad bude sledeći Kup afričkih nacija, pa naši galaktikosi odu kućama? Samo da Ćavi i Ćabi Alonso ne vide ovaj tekst, inače će Jamala, Kubarsija i Virca da šutnu na tribine dok ne skupe još malo iskustva...
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

njega nema u mladoj rep a ima Jovana Lukica sto nas kostao gola protiv Luksemburga?
A

Amor Jebali

pre oko 1 mesec

Već ima punu 21 godinu, a još se kali po drugoligaškim njivama?! Ako hoće šansu, neka sačeka sledeći Kup afričkih nacija, da naši Afrikanci otperjaju svojim kućama i da Katai ode u penziju. Samo da ovaj tekst ne vide Ćavi i Ćabi Alonso, pa dobiju inspiraciju da Jamala, Kubarsija i Virca šutnu na tribine...
G

Gostyyy

pre oko 1 mesec

Nisam verovao da može ovoliko da se unapredi u odnosu na to kad je bio u Napretku. Tamo je bio slab, nizak, nabijen, solidna, ali ne i dobra tehnika, ništa nije govorilo da bi mogao da se promeni. A onda, za godinu dana, smršao, izvukao se, i iako deluje nisko, on je 1,8m. Za nastupe u Zvezdinom dresu do sada može da mu se skine kapa, odlično je igrao svaki put, i iako nije neko ko bi mogao da nosi igru u ovom trenutku, a ono svakako jeste igrač za rotaciju. Nadam se da će sledeće sezone eksplodirati. Bravo mali, samo guraj dalje, kako mi je drago što sam pogrešio u tvojoj proceni.
G

Gosic99

pre oko 1 mesec

Decko top za razliku od ovog pored njega na slici Mituljkica i njegovog burazera koje guraju po novina i raznim pricama kako su svemirski talenti a oni tuga bozja
A

Alex20

pre oko 1 mesec

Ne lupetaj za Mituljikice,dobri su igraci,vreme ce pokazati.
7

73747

pre oko 1 mesec

@alex brate da vrede pokazali se odavno ne evo vec cetvrte pripreme prijateljske utakmice i sta vec nisu polazali nista
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

@alex Koje vreme? Imaju 21 godinu. Lazović u njihovjm godinama jeo malu decu u Zvezdinom dresu i ako nije imao sa kim da igra.
В

Вечити таленти

pre oko 1 mesec

Дечко даде гол на пријатељској утакмици и већ је направио велике ствари.Никола има 21 год,још није добио шансу у првом тиму.Зашто?! Проблем је брзина,тј спорост која не пролази у јаким лигама а Звезда чини све да би се приближила европским стандардима.Он је био члан екипе У19 која се обрукала на ЕП у Словачкој са испадањем у групи.Да је неки од Митуљикића дао гол уместо Кнежевића сад би се писало о њему.Дакле ништа спектакуларно.
V

Vasco

pre oko 1 mesec

Jako zahvalan igrac i fudbalski oismeniji od Lučića... Mislim da mu treba dati šansu u prvom timu
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Napravice bolju karijeru od svih igraca koji se guraju sa menadzerima kroz novine i koji se pomenu u svakom durgom naslovu i da ne dobije sansu kod nas toliko skauta ima i toliko igraca koje su u Srbiji nasli a da ozbiljniju sansu u klubu nisu dobili. Sa njegovom igrom i kvalitetetom za njega nema zime.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jack Sparrow-Čekaj malo pa zar i njega ne guraju,evo sad i novinama izašao,kreću pohvale da se što brže proda.Odakle se stvorio kad gotovo da i ne igra za Zvezdu a sinoć odigrao gotovo celu utakmicu.
J

Jack Sparrow

pre oko 1 mesec

Slaba odbrana- decka niko ne gura svojom zaslugom je dobio tekst jedan od najmladjih a najboljih igraca na terenu. Svaki put do duse kada je dobio sansu on ju je iskoristio i uradio nesto tako se ovakav tekst i zasluzuje.
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jack Sparrow-Kojom svojom zaslugom kad je na prethodnih 7 utakmica odigrao 5 minuta...
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Nema od njega ništa,još jedno grlo za prodaju.Toliko filijala ima da ni sam ne zna za koga igra.
K

Khggvzz

pre oko 1 mesec

Potpiso?
A

Ahaahaah

pre oko 1 mesec

Koja sansa, na prijateljskoj utakmici, daj uozbiljitese, sansa moze da bude na nekoj takmicarsoj utakmici,neka puste momka da igra 15-20 minuta na svakoj utakmici pa da vidimo koliko i sta moze.
G

Gorostas

pre oko 1 mesec

Mrzim Rusiju i raseljene sa Kosova i Metohije, volim Ukrajinu i Albaniju, pravi sam ateista sa vanrednom trogodisnjom srednjom. Veliki i Partizsne.
N

Nabiotenaznašvećšta

pre oko 1 mesec

I uz sve to si bilde i piglu racku
A

Asd4321

pre oko 1 mesec

Dva puta se spominje u tekstu Vladan Milojevic, a nijednom nije nazvan "pedantnim strucnjakom". Sneg ima da padne...
N

News

pre oko 1 mesec

Davno je vec zaskuzio da bude deo prvog tima jer kad god je igrao za Zvezdu je odigrao dobro.
n

nedaje

pre oko 1 mesec

ali on ima 21 godinu..dokle ce biti talenat?
S

Statler

pre oko 1 mesec

Do 35.će ga slati na kaljenje.
G

Gluposti

pre oko 1 mesec

A koga to da zameni Knezevic? jedino Krasu, a onda kada taj Kraso ne igra onda dodje gomila likova sto placu sto ne igra a onda imas odgovornost da moras da osvojis titulu, Na zalost klinci koji nemaju mozga konstantno ovo rade kao da imaju neku korist od toga kao da navijaju za igrace a ne za klub
P

Premudro

pre oko 1 mesec

Da je Partizanovac već bi igrao u reprezentaciji
G

Gorostasa.Nekrsteni

pre oko 1 mesec

Ne moze da pridje Semedaru Bazdaru
P

Premudro

pre oko 1 mesec

Tu su negde po kvalitetu
C

Czz

pre oko 1 mesec

A zasto mu se konstantno ukazuje sansa ako je dokazao da je za tim ?
N

News

pre oko 1 mesec

Zato sto nema dobrog menadzera I jak ugovor.