""
""

Montela ostaje - Milan nema koga!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.10.17. | 08:43

Trener (zasad) ima podršku uprave

Očekivalo se da derbi s Romom bude odlučujući za sudbinu Vinčenca Montele na klupi Milana, ali ipak to nije slučaj. Poraz od bivšeg kluba nije presudio popularnom Aeroplaninu. Montela i dalje ima podršku  klupske uprave, javljaju italijanski mediji.

Izabrane vesti

Sportski direktor Masimo Mirabeli je pružio javnu podršku Monteli i tako odgovorio na najave i spekulacije da se sprema promena na klupi Rosonera.
„Tek je prošlo sedam kola, imamo poptuno novi tim a trener nema čarobni štapić. Ne možete odmah očekivati rezultate. Imamo grupu igrača koja mora da postane tim i zadovoljni smo Montelom koji dobro radi“, rekao je Mirabeli.

Dakle, trener (zasad) ima podršku Uprave. Ili je možda reč o nečemu drugom?

Milan nema kandidata koji bi zamenio Montelu. Povratak Karla Ančelotija nije realan jer je iskusni stručnjak odbacio svaku pomisao da usred sezone preuzme tim posle otkaza u Bajernu. Tako je propao plan Milanovih direktora da dovedu zvučno trenersko ime umesto Montele. Razmišljali su i o Lipiju, ali ni on nije raspoložen da preuzme tim kojem je potrebno vreme i strpljenje. U nedostatku boljih rešenja, Montela je dobio poverenje Uprave.

Verovatno samo do derbija sa Interom u narednom kolu. Ako i tu uprska, onda se može očekivati da dobije otkaz. Pa čak i po cenu toga da Milan nema adekvatnu zamenu i da rešenje bude Valter Macari kao vatrogasac do kraja sezone.

(FOTO: Action image)


tagovi

ItalijaMilanSerija AVinčenco Montela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara