Braim Dijaz (©Reuters)
Braim Dijaz (©Reuters)

MOTM Braim Dijaz: Džud je sjajan, ali mi smo veliki tim

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.02.24. | 23:37

Poruka junaka pobede Reala u Lajpcigu

Maestralan gol Braima Dijaza bio je dovoljan Real Madridu da odnese pobedu iz Lajpciga u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:0).

A, španskom reprezentativcu je doneo i nagradu za MOTM – Igrača utakmice. Navijači Reala su se pribojavali kako će izgledati ekipa bez povređenog Džuda Belingema, najboljeg igrača ove sezone, međutim, Madriđani su odradili posao u Nemačkoj, dok je Dijaz spakovao pobedu koja vodi Kraljevski klub pred vrata četvrtfinala.

Izabrane vesti

Posle meča i Dijaz je došao pred kamere povređen.

“Ne znam da li je samo udarac u pitanju, primetio sam otok. Videćemo kada se vratimo u Madrid, ići ćemo na testiranja, nadam se da nije ništa ozbiljno”, rekao je junak utakmice.

On je istakao da se još jednom videlo da je Real iznad svakog pojedinca.

“Odigrali smo sjajno kao ekipa, iako smo bili oslabljeni za Džuda. On je sjajan, međutim, pokazali smo da smo veliki tim. Što se tiče Džuda, od prvog dana smo se povezali. On je sjajan, evropska zvezda, a u isto vreme je i divna osoba”.

Što se same utakmice tiče, Braim nije imao mnogo toga da kaže.

“Imali smo šanse, imali su ih i oni. Mogao je period naše dominacije malo da potraje, jer nam nije prijala tolika jurnjava napred-nazad”.

Nada se Dijaz da će nastaviti u istom ritmu, jer želi da ide na Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Španije.

“Bitno je da nastavim da igram na visokom nivou. A, moji saigrači čine da sve izgleda lakše nego što jeste”, istakao je Dijaz.


tagovi

Braim DijazReal MadridLiga šampiona

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara