MOZZART častio za promašaje! Milioni za 23 igrača čiji su tiketi „udarili o stativu“

Vreme čitanja: 3min | pet. 20.07.18. | 16:56

Upoznajte najsrećnije gubitnike Svetskog prvenstva u fudbalu

Šta se zgodi, kada se za vreme Mundijala jedan par na MOZZART tiketu s velikom kvotom ne pogodi? Rekli smo, igraj šta hoćeš, ubaci makar jedan par iz Rusije, uplati najmanje 50 dinara, pa neka te slobodno „proda“ upravo taj jedan tip, na koga se stalno žališ!

Bitno je bilo jedino da si vlasnik tiketa s jednim promašajem i najvećom pogođenom kvotom toga dana... Ko je imao takav listić od 14. juna do 15. jula, u MOZZARTU je NAPLATIO NAJVEĆI PROMAŠAJ sa 100.000 dinara!

Izabrane vesti

Zadatu reč smo ispunili, pa napravili kladilački „slet“ na novobeogradskom uplatno-isplatnom mestu Kozara... Sve to zarad upoznavanja i druženja 23 srećnika, odnosno najsrećnijih gubitnika ovog Mundijala. Prodao ih je po jedan par, ali MOZZART je otkupio njihovu tugu sa ukupno 2.500.000 dinara. Svaki takav tiket je isplaćen sa po 100.000 dinara, koliko smo u ovoj mundijalskoj turi i obećali.

Dva igrača ponela su kući po 200.000 dinara. Ako se pitate kako, onda je najbolje da ih priupitamo, kako su uspeli da dva dana Mundijala da proknjže kao najveći srećni MOZZART „gubitnici“?
„Nemci me prodali na jednom, pa mi vratili neplaćen ceh na drugom tiketu. Prvi slučaj pada zadesio me 17. juna, kada mi je pao tiket na paru Nemačka - Meksiko. Ko se tome nadao, da svetski prvaci ne dobjiu, ali ipak ispade bolje nego da sam sve pogodio. U tom slučaju dobio sam 100.000 umesto planiranih 73.573 dinara. Onda sam 23. juna odigrao X2&2 na susretu Viljareal - Elče. Ta drama završila se sa 2:1, pa je moj tiket opet pao, i opet ga je MOZZART podigao, a-ha-ha... Dobro, i Nemci koji su se protiv Šveđana iskupili sa 2UG 2+“, priča Slobodan Raković, kladilac iz Gornjeg Milanovca, koga je baš htela sreća u igračkim nezgodama, i poručuje:
„Čak mi se i supruga smeškala zbog stalnih padova tiketa na stativama. Sada svi znaju da znam, umem i mogu da budem najbolji u Milanovcu...“.

A šta kaže druga kladilačka mudra glava, s duplom pobedom u MOZZARTOVOM mundijalskom programu NAPLATI NAJVEĆI PROMAŠAJ?
„Zovem se Dejan Stokić, i pravo da vam kažem, prvog tiketa se najbolje i ne sećam. Shvatite, igram često, a mogu da vam se pohvalim da sam u skorije vreme prošao na tiketu s dosta jakom kvotom. Ovo je nastavak te priče, koja je na drugom tiketu pala na Islanđanima. Da su Keflavik i Stjarnan dali još jedan gol, meni bi prošla kvota 1,45, a ja bih bio bogatiji za preko DVA MILIONA DINARA. Bio je to pad kvote od preko 3.000, koju je MOZZART na kraju ispeglao sa 100.000“, kaže ovaj Beograđanin.

S nama su na uplatno-isplatnom mestu Kozara bili i otac i sin Stefan i Milorad Pendić iz Aranđelovca. Njihova priča je tako tipična...
„Uglavnom ja igram, a otac prepiše, ili doda još nešto kao svoj lični pečat. Toga dana, na tiketu su bila tri para s Mundijala, tenis i nešto bejzbola. Pali smo na Japanu, a sve kvote na tiketu bile su ispod 2,00“, priča Pendić junior u društvu oca, koji je na našem skupu mahera prvi put susreo još jednog, dobro nam poznatog igrača.

Sećate li se Jezdimira Perića sa Uba? Sećate li se takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI PORŠE MAKAN iz 2016. godine?
„Da, ja sam onaj isti Jezdimir koji je na EURO 2016 s MOZZART tiketom stigao do bicikla iz snova, odnosno treće nagrade u tom takmičenju. Sada sam pao na finalu Svetskog prvenstva, a vi ste me opet obradovali. Beše to velika kvota, ali i ovako je i više nego dobro.“

Sve što su rekli naši majstori kojima su tiketi zamalo ostali na stativi, preneli smo od reči do reči. Oni su dokaz da samo u MOZZARTU male greške velikih majstora mogu da se naplate više i od punog pogotka. 

I još mnogi drugi...

Čestitamo!


tagovi

Mozzartnaplati promašaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara