Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Lil i Gent

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.03.24. | 11:29

Nigde nećete da nađete veće

Petak je tradicionalni dan koji je zagrevanje za buran fudbalski vikend širom planete. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kec na Lil u obračunu Lige 1 sa Lansom i jedinica na Gent u sukobu sa Standardom u sklopu Župiler Pro lige (duele šampionata Francuske i Belgije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

Lil se utrkuje da uđe u top 3 u šampionatu Francuske. Ekipa Paula Fonseke trenutno je na četvrtom mestu na tabeli, sa 43 osvojena boda, i na tri boda su zaostatka od Monaka na trećoj poziciji. Domaćini predstojećeg meča imaju niz bez poraza na pet mečeva - ostvarivši dve pobede i tri remija. Lans ima bod manje u odnosu na protivnika i u prošlom kolu je izgubio od Nice sa 3:1, pa je na šestom mestu. Lans je u poslednje vreme u padu, pošto je izgubio na tri od pet prethodnih mečeva. Ako ne uspeju da slave u predstojećem obračunu, onda će pod određenim okolnostima napustiti zonu evropskih kvalifikacija. Ovo nije deo planova uprave, tako da Lans mora da pronađe način da bar ne izgubi od četvrtoplasiranog tima na gostovanju.

GENT - STANDARD (PETAK, 20.45), KEC 1,70

Gent je imao veoma slab prvi deo sezone u Župiler Pro ligi i nije uspeo da se nosi sa glavnim zadatkom - probijanjem među najboljih šest. Tim Hejna Vanhazebruka je posle 30 kola završio na sedmom mestu i sada će se žestoko boriti za mesto u Ligi konferencije, iako su Bafalosi očigledno očekivali više. Ipak, samo dve pobede u 10 prethodnih ligaških utakmica nisu bile dovoljne da Gent igra plej-of za titulu. Standard iz objektivnih razloga nije mogao sebi da postavi ambicioznije ciljeve od toga da posle 30 kola bude bar 12. na tabeli. Tim Ivana Leka je tako završio na 10. mestu na tabeli i sada će pokušati da se takmiči za ulaz u Ligu konferencije.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara