Foto: Reuters
Foto: Reuters

Najava dana (četvrtak, 11. april): Liga Evrope, Liga konferencija, ali pre svega Noletova osveta Muzretiju

Vreme čitanja: 3min | čet. 11.04.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MILAN – ROMA, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga Evrope)

Poučeni mečevima u Seriji A, a vođeni sećanjem na Milanovu pobedu od 3:1 u januaru, definitivno držimo da će se Vučica teško provući. Jeste pre ovog meča bila bolja od Lacija, ali ne zaboravimo da Milan u poslednje vreme igra perfektan fudbal. Na Đuzepe Meaci zna se da će Milan pokušati da diktira tempo.

LEVERKUZEN – VEST HEM, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

To što ove sezone pokazuju Aspirindžije, nije lako dostižno za Čekićare. Samo da kažemo da je Bajer neporažen u Bundesligi, i možemo da zaćutimo. Uz to, dodajemo da su se ovi klubovi odmerili prijateljski u avgustu prošle godine, te da je Leverkuzen slavio sa 4:0.

BENFIKA – MARSELJ, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Benfika ima pravo da se sili, s obzirom da je Marselj u seriji od četiri poraza. Tačno, nije ni njoj išlo sa Sportingom pred ovaj meč, ali ne mari. Marselj je ipak ozbiljno razumeo koliko je kvalitetan na osovu packi od PSŽ-a, Rena i Lila.

LIVERPUL – ATALANTA, 21.00

(Fudbal, Liga Evrope)

Šta Klop naumi, to i ostvari. Posle 2:2 sa Mančester junatedom, verujemo da mu gori pod nogama u bici za titulu, te da Atalantu na putu ka osvajanju evropskog trofeja neće žaliti. Imajući u vidu njen poraz od Fjorentine u Kupu Italije i Kaljarija u Seriji A, neće mu biti teško.

OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE, 18.45

(Fudbal, Liga konferencija)

Biće tvrdo u Pireju. Fener je pokazao protiv Union Sen Žiloaza ko je i šta je, tako da Olimpijakos nema naročitu prednost, ako izuzmemo domaći teren. Biće ovo tvrd meč, verovatno sa dosta opipavanja pulsa s obe strane u ranoj fazi meča.

VIKTORIJA PLZENJ – FJORENTINA, 18.45

(Fudbal, Liga konferencija)

Ne odaje Fjorentina naročitu sigurnost u igri, poražena je pred ovaj susret od Juventusa, i baš zato je tretiramo ne kao slabiju kariku, već kao ravnopravnog takmaca u borbi sa Viktorijom. Videćemo šta može da bude u Plzenju, ali moramo konstatovati da Viktorija ima problema sa povređenim fudbalerima.

ASTON VILA – LIL, 21.00

(Fudbal, Liga konferencija)

Aston Vila ima bolji sastav, ali ni Lil nije za zanemarivanje. Francuzi su pred ovu utakmicu dobili Marselj, a pre toga bili su bolji od Lansa. Umeju često da remiziraju, ali vešto izbegavaju poraze. Biće sigurno dostojan protivnik Vili.

N. ĐOKOVIĆ – MUZRETI, 13.30

(Tenis, Monte Karlo, zemlja)

Lani je Noletu u osmini finala meru uzeo Lorenco Muzeti. Sada će svetski broj jedan imati priliku da se osveti mladom Italijanu sa kojim će se ponovo sastati u istoj fazi turnira. Pre godinu dana Novaku je pripao prvi set rezultatom 6:4, da bi Muzeti naredna dva dobio sa 7:5 i 6:4. Pre toga, Novak je tri puta dobijao Muzetija, počev od trećeg kola Rolan Garosa 2021, te turnira u Dubaiju, odnosno mastersa u Parizu 2022.

AL ITIHAD – AL HILAL, 19.30

(Fudbal, Superkup Saudijske Arabije)

Al Hilal za koga igra naš Milinković Savić, pokazuje se bolje od Al Itihada. Međutim, tim sa Benzemom u špicu sigurno ne želi da izgubi finale Superkupa Saudijske Arabije. Treba znati da je Al Hilal dobio poslednjih pet mečeva para.

EFES – CRVENA ZVEZDA, 19.30

(Košarka, Evroliga)

Trener Anadolu Efesa Tomislav Mijatović smatra da će njegovoj ekipi biti neophodna maksimalna koncentracija u napadu i odbrani, ako želi da ostvari trijumf koji će joj garantovati plasman u plej-in Evrolige. Hrvatski strateg ima maksimalan respekt prema ekipi Janisa Sferopulosa, a treba znati da je Zvezda dobila poslednja dva meča para.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara