Lazar Samardžić (©Reuters)
Lazar Samardžić (©Reuters)

Napoli krenuo po Samardžića - hoće ga u januaru, ali se Lazar pita o transferu

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.12.23. | 13:48

Srpski vezista bi radije na kraju sezone promenio sredinu

Letos je umalo završio u redovima, kako trenutno stvari stoje, budućeg šampiona Italije, ali bi na kraju mogao da pojača aktuelnog. Priliku da angažuje Lazara Samardžića koju pre pola godine nije iskoristio iskoristio Inter, pokušaće da iskoristi Napoli ove zime.

Sve pouzdaniji Mateo Moreto javlja – Fabricio Romano potvđuje – da su sa stadiona Dijego Armando Maradona krenuli po potpis talentovanog srpskog veziste. I to već ove zime! Budući da su već dogovorili prodaju Eljifa Elmasa Lajcpigu za 25.000.000 evra, čelnici Napolija ne žele da gube na dubini veznog reda, te su se nameračili da već u januaru dovedu 21-godišnjeg Srbina.

Izabrane vesti

Novca, dakle, ima i Napoli je spreman da gotovo svu sumu od prodaje makedonskog veziste preusmeri na Samardžićev angažman. Kalčomerkato tvrdi da su Napolitanci usmeno ponudili Udinezeu 19.000.000 fiksno, plus četiri do pet miliona u bonusima.

Međutim, pita se i Samardžić, a njegova želja navodno je da sezonu završi na Frijuliju i na leto krene ka jugu Italije kada bi projekat kluba bio znatno jasniji. I dok Lazar ne prelomi, uprava aktuelnog šampiona pregovaraće sa kolegama iz Udina sa kojima imaju vrlo dobar odnos kako bi završili makar jedan deo posla. U međuvremenu će i čelnici Zebri popričati sa srpskim reprezentativcem kako bi zajedno doneli konačnu odluku.

Samardžić se ove sezone ustalio u startnoj postavi Udinezea. Kod Andree Sotila je počeo svaku utakmicu u Seriji A, a status mu se nije menjao ni po dolasku Gabrijelea Ćofija, kod kojeg je presedeo na klupi samo meč sa Sasuolom pre desetak dana. Ukupno na 16 mečeva postigao je dva i namestio isto toliko golova.



tagovi

Lazar Samardžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara