(© Star sport)
(© Star sport)

Nemanja Jović bi mogao u Madrid

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.23. | 12:11

Posle rastanka sa Partizanom krilni fudbaler interesantan klubovima Primere

Sa Partizanom se rastao na neprikladan način, mimo očekivanja kluba i igrača, ali bi Nemanja Jović uskoro mogao da otvori novo poglavlje u karijeri. I to u ambijentu daleko povoljnijem nego što je trenutno u Humskoj. Za mladog krilnog vezistu interesuje se Rajo Valjekano.

Zasad je, prema informacijama sa Pirineja, posao daleko od realizacije, jer klub sa Valjekasa ispituje teren i nada se da bi mogao da dobije igrača sa „čistim papirima“. Pošto je raskinuo ugovor sa crno-belima momak iz Zvornika je u situaciji da i mimo prelaznog roka pregovara sa bilo kim, jedino je pitanje ko će iskoristiti džokera u vidu mogućnosti da dovede slobodnog fudbalera.

Izabrane vesti

Rajo deluje kao primamljiva opcija, dobro je počeo sezonu, zabeležio tri pobede u prvih pet kola, ambiciozan je i posle rastanka sa Andonijem Iralom (otišao u Bornmut), njegov naslednik Fransisko Rodriges takođe neguje ofanzivan fudbal, što bi moglo da pogoduje Joviću. Samo je pitanje gde bi igrao, ako se zna da se tim iz predgrađa Madrida na mestu levog krila oslanja prvenstveno na Alvara Garsiju (gol i dve asistencije u novom prvenstvu), a desnu stranu pokriva jedan od najboljih igrača ekipe, eksplozivni Isi Palason (tri pogotka). Čak i da dođe do saradnje Nemanja morao da čeka šansu na klupi. Naročito ako se zna da nije prošao pripremni period, jer je tužio Partizan i dobio ga pred organima FSS.

---------

Igraj novog Prognozzera - osvoji do 100.000 dnevno sa NULA dinara uloga

----------

Portal Relevo dodaje da Rajo Valjekano nije jedini klub Primere koji drži na oku Jovića. Navodno su se za njega rasitivali čelnici Sevilje, ali kad je postalo jasno da Adnan Januzaj ostaje, uz ograničenja oko budžeta za plate, odustali su od posla. Probala je, navodno, Valensija, međutim, na krilnim pozicijama u napadu trener Ruben Baraha se oslanja na produkte akademije, poput Frana Peresa i Dijega Lopesa, što ostavlja male šanse Joviću.

Isti izvor navodi da je Jović odbio predloge da se preseli u Tursku i Saudijsku Arabiju, jer želi ambiciozan klub iz „Liga petice“.



tagovi

Nemanja JovićRajo ValjekanoFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara