""
""

Nestvaran post je trajao 382 dana: Novo fudbalsko buđenje Staniše Mandića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.16. | 11:36

Goltereska suša mladog fudbalera je konačno - završena!

Put od fudbalskog sna do potpune napdačke agonije i - konačno nazad! Gotovo neverovatnu godinu iza sebe imao je Staniša Mandić, koji je u četvrtak u Šimkentu prekinuo post bez postignutog gola dug nestvarna 382 dana i pokazao da bi ponovo mogao da doživi potpuno fudbalsko buđenje.

Izabrane vesti

A pre tačno 382 dana, tog 20. juna 2015. godine talentovani fudbaler je obradovao Srbiju golom protiv Brazila u 70. minutu finala Mundijalita na Novom Zelandu. Ipak, dva meseca kasnije istu tu naciju naterao je da ga žestoko osudi zbog odluke da zaigra za Crnu Goru, a sve to iziritiran odlukom Tomislava Sivića da ga izostavi sa spiska mlade reprezentacije.

Sva ta negativna dešavanja i komentari verovatno su u značajnoj meri uticala na to da mladi fudbaler u potpunosti ispadne iz forme i uđe u negativan ritam, a taj ritam rezultirao je apsolutnom golgerskom sušom, koja je srećom po njega, ali i po Čukarički, prekinuta u četvrtak u Kazahstanu.

Mandić je prvo sa dva gola, a onda i odličnom asistencijom, nakon majstorskog driblinga, ekspresno srušio sve nade Ordabasija da može do senzacije u revanšu prvog kola i poveo svoj tim ka "famoznoj" drugoj rundi, koja je bila kamen spoticanja za klub sa Banovog brda u poslednje dve sezone.

Brđani nemaju vremena za pradah, već narednog četvrtka očekuje ih gostovanje Videotonu u Sekešfehervaru, gde će pokušati da ostvare još jedan dobar rezultat i otvore vrata ka toliko željenom trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Upravo će ova utakmica predstavljati novu šansu za Stanišu Mandića da uđe u golgetersku seriju i tako zauvek raskrsti sa prošlom sezonom.

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaStaniša MandićSrbijaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara