Komentari na vest

Neverovatno: Ponuda Bufonu 15.000.000 evra po godini?!

P

Papi Chulo

pre 10 meseci

S. Arabiju 'ubija' to sto je njihov arhi neprijatelj Katar dobio samostalno da organizuje posle Olimpijskih igara najgledaniji turnir na svetu, svetsko u fudbalu. Plan im je da dovuku sve moguce i ne moguce svetske zvezde da promovisu Arabiju i da lobiraju za njih za 2030. Ronaldo i Benzema nesto tako imaju u klauzuli, a moguce je i ostali. Oni makar para imaju, to im nije problem. Vidite da su Ronaldy i Georgini i ako nisu u braku dozvolili da zive zajedno. Na sve ce pristati samo da se izlobira da dobiju organizaciju.
M

Marcoman

pre 10 meseci

Ponudite nesto i Dzaji!
И

И

pre 10 meseci

Ovi likovi što su fit u penziji, tipa Tijeri Anri, Zidan, Pirlo, Vijera i slični, bukvalno bi mogli da uzmu više nego za celu karijeru kad bi obuli opet kopačke.
R

Realan skroz

pre 10 meseci

E stvarno je sve ovo vise jedna velika sramota... I onda se pitamo zasto danas svi zele sve da imaju a ne zele da rade, pa sa pravom zele. Trkaci za loptom dobijaju ovakav novac i to pazi molim te u petoj deceniji zivota.. Al narod je definitivno samo rulja koja luta...
D

Dejani

pre 10 meseci

To se ne odbija. Isplatilo se neidenje u penziju. Doveli bi oni i Ronaldinha samo da nije u penziji. Ne bi me iznenadilo kada bi mi iskočio naslov na Mozzartu ,,Ronaldinho se vraća iz penzije, zaradjivace 30m po sezoni’’ ..
A

Aco CZ

pre 10 meseci

On i treba da prihvati, za razliku od ovih mladjih. Sta ga briga, ne znam sto ga teraju u penziju pojedini ovde, cim ga traze, znaci da vredi!
b

borcaac5

pre 10 meseci

Ajde bre matori nameštaču u penziju, 45 godina idi čuvaj unuke
М

Митт

pre 10 meseci

Ајде не брукај се. Јео би г. за 50 еура, ти и 99% теби сличних.

lukecurry85@gmail.com

pre 10 meseci

RECOVER YOUR SCAMMED BITCOIN WITH ULTIMATE HACKER JERRY. Hello everyone, I was a victim of bitcoin scam, I saw a glamorous review showering praises and marketing an investment firm, I reached out to them on their terms of investments and invested $155,000 which I was promised to get my first 15% profit in weeks, when it was time to retire my profits, I got to know the company was bogus, they kept asking me to invest more and I ran out of patience then requested to have my money back, they refused to answer nor refund my funds, not until an old family friend introduced me to Ultimate Hacker Jerry, I reached out and after submitting my case, Ultimate Hacker Jerry was swift to action and within 36 hours I got back my funds with the due profit. I couldn’t contain the joy in me. I urge you guys to reach out to Ultimate Hacker Jerry on their support email:  (Ultimatehackerjerry@seznam.cz)   or WhatsAp  +1(520)2 827151  ). don"t forget to mention Luke Curry Recommended you.
t

topopoutui

pre 10 meseci

Sine pa ti se bodes
h

haha

pre 10 meseci

znači haos
С

Само питам

pre 10 meseci

Шта је ту невероватно?