undefined
undefined

Neverovatno: Ponuda Bufonu 15.000.000 evra po godini?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 19:06

Odakle bi nego iz Saudijske Arabije...

Svesni su u Saudijskoj Arabiji da se slučaj Rubene Nevesa, momka od svega 26 godina, neće tako lako množiti, pa se sve češće okreću starijim igračima, da ne kažemo isluženim zvezdama, iliti veteranima, u svojoj nameri da naprave atraktivnu ligu.

Vest od jutros glasi: Đanluiđi Bufon (45) dobio ponudu da se preseli na Bliski istok!

Izabrane vesti

Sama po sebi ova informacija izazvala je pažnju, međutim ni približno kao kada se nešto kasnije oglasila Gazeta delo Sport i izašla u javnost sa detaljima. Jer pazite sad: neimenovani saudijski klub ponudio je Bufonu dvogodišnji ugovor vredan neverovatnih 30.000.000 evra, iliti 15.000.000 po sezoni?!

Jasno vam je da se radi o ciframa koje Điđi nije zarađivao ni kada je bio u zenitu karijere, otuda nema sumnje da je pred njim ozbiljna i teška odluka.

Podsetimo, Bufon je pod ugovorom sa Parmom još 12 meseci, ali kako klub sa Enio Tardinija nije uspeo da se vrati u Seriju A, vrlo moguće da će silni milioni zagolicati maštu jednog od najboljih golmana svih vremena.

Ukoliko bi odlučio da promeni sredinu i odradi još dve godine ugovora, Đanluiđi Bufon bio bi na samo godinu dana od trajanja Pitera Šiltona u seniorskom fudbalu. Podsetimo, čuveni engleski golman karijeru je završio kada je imao navršenih 48 godina...


tagovi

Đanluiđi BufonLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara