Njegoš Petrović (Foto: AFP)
Njegoš Petrović (Foto: AFP)

Njegoš Petrović na ceni u Segundi: Tri kluba ga zovu u drugu ligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.01.24. | 13:31

Srpski vezista sve bliži odlasku iz Granade

U Granadi ne računaju ozbiljnije na njega, ali daleko od toga da Njegoš Petrović nema udvarača u Španiji. Štaviše, otkako je postalo jasno da je dostupan, kandidati za njegov potpis jedan za drugom staju u red. I sve ih je više.

Pisali smo pre dva dana kako je Burgos skovao plan da ga dovede u paketu sa saigračem Šonom Vajsmanom, a ove nedelje u španskim medijima provejava informacija da su za bivšeg vezistu Crvene zvezde zainteresovana još dva španska drugoligaša, Saragosa i Elče.

Izabrane vesti

Reč je o timovima koji su, poput Burgosa, stacionirani u sredini tabele. Elče baš kao i Burgos ima 30 bodova i nalazi se na 12. poziciji, dok je Saragosa, koja pored Petrovića merka i njegovog saigrača Antonija Puertasa, na 14. mestu sa 28 bodova. Mada nijednom od timova šesto mesto, poslednje koje vodi u plej-of, nije daleko. Trenutno ga u rukama drži Rasing Santander sa 33 poena.

Petrović je u prvoj sezoni po dolasku iz Crvene zvezde uglavnom priliku dobijao sa klupe, upisavši nešto manje od 1000 minuta, ali je naredne godine, po ispadanju iz Primere u Segundu, imao značajno veću minutažu (odigrao 26 utakmica). Ipak, od starta aktuelne sezone, a po povratku u elitni rang, 11 mečeva, ali i tek nešto više od 200 minuta na terenu. Otud i sve glasnije spekulacije o odlasku iz kluba koji ga je pre dve godine platio crveno-belima 1.500.000 evra


tagovi

Njegoš PetrovićZimski prelazni rok 2024ElčeRasing SantanderBurgosGranadaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara