Nove vesti iz Rusije kažu da Dzjuba nije spreman da igra u Srbiji, Estupinjan se oprostio od Gimaraisa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.05.22. | 12:33

Najnovije informacije o potencijalnim pojačanjima Crvene zvezde na poziciji "rasnog golgetera"

Od trenutka kada se u ruskim medijima pojavila izjava Zvezdana Terzića da Crvena zvezda pregovara sa kapitenom Zenita Artjomom Dzjubom iz dana u dan se pojavljuju nove informacije u tamošnjim medijima povodom budućnosti vremešnog golgetera.

One najnovije stižu od portala Metaratings, čiji izvori tvrde da je iskusni fudbaler odbio srpskog šampiona pošto nije spreman da igra u srpskom prvenstvu. Za Dzjubu su trenutno zainteresovani klubovi iz Rusije, ali i sa Zapada, ali da je prevashodna želja igrača da zaigra u Evropi.

Izabrane vesti

U narednim danima bi kompletna situacija mogla da bude znatno jasnija, pogotovo što je do kraja ruskog prvenstva ostalo još samo jedno kolo. Dzjubi ističe ugovor krajem juna, ali bi vrlo brzo po okončanju tamošnjeg šampionata moglo da bude jasnije gde će nastaviti karijeru.

Slično je i u slučaju drugog Zvezdinog igrača na poziciji "rasnog golgetera", Oskara Estupinjana, koji se sinoć 15. prvenstvenim golom oprostio od dresa Gimaraisa. Kolumbijac je eksplodirao ove sezone, u punoj je formi, u idealnim je godinama, pa je samim tim i ozbiljno interesantan brojnim evropskim klubovima. Sve to će otežati posao Crvenoj zvezdi u pregovorima.

"Sada je vreme za odmor, ova sezona je bila puna uspona i padova. Uživaću u ovoj pobedi, budućnost je "sutra". Zahvaljujem se svim saigračima koji su nosili ovaj dres. Viktorija zaslužuje da se nađe u Evropi, videćemo šta će se desiti u finalu Kupa između Porta i Tondele ", rekao je Estupinjan posle poobede nad Žil Visenteom.

Kolumbijcu ističe ugovor 30. juna, tako da će i on sasvim sigurno uskoro postići dogovor sa nekim od zaninteresovanih klubova.


tagovi

Artjom DzjubaOskar Estupinjan

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara