Žoao Feliks i Antoan Grizman (©Reuters)
Žoao Feliks i Antoan Grizman (©Reuters)

Obezbedite mesto u Kataru uz najveće kvote na svetu na Atletiko Madrid, Ajaks i Norič

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.10.22. | 11:39

Uz pomoć Mozzarta za samo 50 dinara možeš da se nađeš na utakmici Brazil - Srbija na Svetskom prvenstvu

Ovaj utorak je prilično sadržajan i pun prilika da se zaradi i obezbedi put na Svetsko prvenstvo. Nastavlja se grupna faza Lige šampiona, a bukmejkeri Mozzarta spremili su tri najjača koeficijenta za neke od najinteresantnijih fudbalskih utakmica koje su na programu. One mogu da vam asistiraju u nastojanju da pogodite najveću kvotu i nađete se krajem novembra u Mozzart avionu koji leti u Katar na sudar Brazila i Srbije na Mundijalu.

Do nezaboravnog jednodnevnog provoda u Dohi i posete najvažnijem planetarnom fudbalskom događaju put vodi potencijalno preko posebne ponude u Mozzartu, gde dvojke na Atletiko Madrid i Norič, odnosno jedinica na Ajaks najisplatljivije na planeti.

Izabrane vesti

U Grupi B Lige šampiona pogled na tabelu je više nego iznenađujući. Prednjači besprekorni Klub Briž i najveći favorit Atletiko Madrid bi to da promeni. Prvak Belgije u poslednje tri sezone peti put uzastopno igra grupnu fazu Lige šampiona, ali nikada nije tako dobro startovao. Na početku je iskoristio slabu formu Leverkuzena (1:0), a šest dana kasnije napravio je veliku senzaciju pobedom u Portu (4:0). Posle internacionalne pauze, savladao je Mehelen sa 3:0 i pokušaće još jedno iznenađenje. Atletiko je poražen na dve utakmice zaredom pre internacionalne pauze. Prvo je kiksnuo u Ligi šampiona na terenu Leverkuzena (0:2), ali mu je mnogo teže pao poraz od Real Madrida (1:2). Prošlog vikenda je, međutim, bar delimično popravio raspoloženje i pobedom u Sevilji (2:0).

---------------

Možeš li ti da budeš današnji pobednik i osvojiš put u Katar na Svetsko prvenstvo?

----------------

AJAKS - NAPOLI (UTORAK, 21.00), KEC 2,35

Napoli trenutno prolazi kroz dobru fazu i neće želeti da je prekida ni u Amsterdamu, gde će naići na veoma neprijatnog i žilavog protivnika. U svakom slučaju, Ajaks ne ulazi u ovaj duel raspoložen kao protivnik. Njegov niz od sedam uzastopnih pobeda u frupnoj fazi Lige šampiona prekinut je na Enfildu, gde su Kopljanici izgubili 2:1, a potom u Erediviziji od AZ Alkmara 1:0. Nije Ajaks potom uspeo da bude bolji od Go Ahed Iglsa (1:1). U Ligi šampiona, međutim, Ajaks je na svom terenu razmontirao Glazgov Rendžers (4:0), pa ni Napoliju neće biti lako. Ipak, Partenopejci dolaze u vrhunskoj formi i kao lider ne samo u Seriji A, već i u grupi Lige šampiona, obezbedivši lagane pobede u dve dosadašnje utakmice. Napoli je prvo iznenađujuće pobedio Liverpul sa 4:1 na svom terenu, a zatim se radovao u Glazgovu sa 3:0. Gosti se dobro snalaze i u ligi, gde su posle odličnog nastupa na svom terenu pobedili Torino sa 3:1. Ukupno, imaju niz od šest pobeda u nizu i ne znaju za poraz u tekućoj sezoni.

REDING - NORIČ (UTORAK, 21.00), DVOJKA 2,00

Reding večeras dočekuje Norič u drugom uzastopnom domaćem meču u Čempionšipu. To je sukob trećeplasiranog i drugoplasiranog na tabeli, odnosno dvoboj timova koji se nadaju da bi na kraju sezone mogli da osiguraju promociju u Premijer ligu. Dva kluba su razdvojena sa samo dva boda u 11 dosadašnjih utakmica u sezoni. Rojalsi Pola Insa jure treću uzastopnu pobedu u šampionatu pošto su bili bolji od Vigana pre, a od Hadersfilda posle međunarodne pauze, dok je Norič pobedio u sedam od prethodnih osam utakmica, uključujući poslednju u Blekpulu prošle subote.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara