Od Gigića se očekuju golovi: Ugovor na godinu i po dana i devetka Bolua

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.02.24. | 12:05

Sastav Jalčina Košukavaka kuburi sa efikasnošću, pa se od srpskog napadača očekuje da to promeni

Petar Gigić je zvanično predstavljen kao novo pojačanje turskog Bolua. Doskorašnji napadač Javora zadužio je dres sa brojem devet i potpisao ugovor na godinu i po dana sa novim klubom, odnosno do 30. juna 2025. godine.

Gigić je u Ivanjici bio od jula 2022. godine i postigao 12 golova, uz devet asistencija, na 59 zvaničnih nastupa. U aktuelnoj sezoni je dao četiri gola u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Bolu se nalazi na devetom mestu drugoligaškog ranga turskog fudbala, ali sa ambicijama da se domogne plasmana u plej-of za promociju u Super lig. Klub je postigao samo 19 golova na 21 utakmici u dosadašnjem toku sezone, pa je jasno da je pojačanje u samom špicu napada bilo neophodno za sastav Jalčina Košukavaka.

Turski tim se nalazi u dobrom momentu, pošto je vezao tri pobede u prvenstvu i približio se plej-ofu. U takozvanoj Prvoj ligi Turske dva prvoplasirana tima idu direktno u najviši rang takmičenja, treći obezbeđuje mesto u finalu plej-ofa, dok se klubovi od četvrtog do sedmom mesta međusobno bore da dođu do tog orkšaja.




tagovi

Zimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara