Odgovor Terziću iz Humske: Partizan nema gazdu, a on je predsednik, direktor, ekonom i misli da je gazda, a ustvari nije ništa

Nastavlja se serija saopštenja na Topčiderskom brdu
/ Izvor: mozzartsport.com
Odgovor Terziću iz Humske: Partizan nema gazdu, a on je predsednik, direktor, ekonom i misli da je gazda, a ustvari nije ništa
""

Fudbalski klub Partizan je reagovao na današnje izjave generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića novim saopštenjem. U Humskoj navode da je Partizan u nevoljnoj prilici da se iznova obrati javnosti povodom navoda čelnika Crvene zvezde, koji, u svakom obraćanju, pominje njihov klub.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Fudbalski klub Partizan nema gazdu. On ima svoje legalno i legitimno izabrano rukovodstvo, ima statutarne organe i u Partizanu se uvek zna podela nadležnosti i odgovornosti.

Javnosti se, međutim, u našem rivalskom klubu uvek obraća jedna osoba: on je i predsednik, direktor, trener, ekonom, misli da je i gazda, a, u stvari, nije ništa jer je u najdužoj ostavci u istoriji svog kluba. A svi znaju, posebno bivši rukovodioci Partizana, Zečević, Karadžić i Đurić kakav je Zvezdan zvezdaš.

On je dosledni nastavljač svetle tradicije svog kluba koji u svim lošim rezultatima tima nalazi univerzalnog krivca – Fudbalski savez Srbije.

Još se nije osušilo mastilo na pohabanoj hartiji nepobrojanih saopštenja njegovih prethodnika uperenih protiv tadašnjeg rukovodstva FSS a već se istim optužbama karakteriše sadašnje rukovodstvo Saveza.

Njemu ne valjaju ni prethodni ni aktuelni predesednik, njemu ne valja ni Partizan, samo je on, u svojoj oholoj taštini, ispravan. Zvezdan Terzić sa Partizanom ima problem isključivo na fudbalskom terenu. Nigde drugde.

Zato u njegovim rečima svega ima, samo fudbala i odgovora na brojna pitanja svojih navijača, nema.

Zaključujući bilo kakvu dalju polemiku, FK Partizan prepušta Zvezdana Terzića sportskoj i svakoj drugoj pravdi. Ujedno i zaboravu”, stoji u saopštenju crno-belih.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti×