Komentari na vest

Partizan oslabljen pred Večiti derbi: Šćekić suspendovan zbog dobacivanja sudiji

B

Bnm

pre 8 meseci

BOLJE STO NE IGRA, PLUS ZA PARTIZAN. INACE KAZNA OD 2 MECA ZA DOBACIVANJE SA KLUPE I CRVENI SE RETKO VIDJA, ALI KAD SE TERZI DRMA TLO POD NOGAMA ONDA KAZNJAVAJ PREKO DRUGARA IZ FSS KOJI KAO NISU NJEGOVI. SURBAT, DZAJA, NEDIM SVE PARTIZANOVCI OD PAMTIVEKA HAHAHAHAHA
@

@bolest

pre 8 meseci

Ahahahahahahahah koliko gluposti na jednom mestu...
P

Parizeri DS

pre 8 meseci

Bolja Cena… s ljubavlju od predsednika za prvu ljubav
S

Sima Arauho

pre 8 meseci

Jel utice cinjenica da je sudija stvarno pogresio i da mu je Šćekić stvarno na tu "činjenicu" ukazao?!
K

Koju činjenicu?

pre 8 meseci

Kako vas bre nije sramota? "Neopravdano poništen gol" a par dana kasnije za isti start Rodić u Ligi Šampiona protiv aktuelnog prvaka Evrope dobija žuti karton za sličnu situaciju. Ne brukaj se. Šarlatansko obrazloženje saveza koji ignoriše da pomene kako su Zvezdi nakon tog dosuđenog dva čista penala propustili da sviraju i faul pred pobedonosni gol Čukaričkog. Alibi "analiza suđenja" koja je služila da predstavi kako jelte niko zapravo nije oštećen. Sramota čime se sve služite ne bi li konačno bili konkurentni.
J

Jan

pre 8 meseci

A pročitaj šta ovaj piše, nepravedno poništen gol Partizana? Kolina nisam te ptepoznao
D

Drnda

pre 8 meseci

I zaboravise se tri vezana prelaza kao niko nikada od krpenjace do dana danasnjeg.A Partizan je to isto ucinio i 2017-te godine
d

d. g.

pre 8 meseci

Bez njega svakako niste slabiji...
g

gosttttt

pre 8 meseci

Neka se vrati u Crnugoru pa neka tamo psuje i vredja. Nije ni za Zetu i Lovćen a kamoli za Partizan.
b

brine

pre 8 meseci

Počela opravdanja za debakl u derbiju Ako smete objavite komentar

The Intersect

pre 8 meseci

evo nisu smeli od tebe
D

Da, da

pre 8 meseci

Svim snagama idu na Partizan, cak odlozili i utakmicu protiv TSC da bi se spremili protiv Partizana, ovladao strah zbog spucanih miliona, da ako ne pobede Partizan ima cak i njihovog deda Dzaju da smene.
p

parizer od 200 djunti

pre 8 meseci

Ova suspenzija je dogovorena na najvisem drzavnom vrhu. Sve u cilju da se jos vise skrati rotacija Partizana, jer su krenuli alarmi da se pale po drzavnim kancelarijama. Ne sme nista da se prepusti slucaju. Iz prve ruke imam informaciju da je Bahar bio na Andricevom Vencu kako bi se videlo u cemu je problem. Bahar je trazio jos 3 pojacanja na zimu kako bi se borili za zavrsnicu LE ove (ili sledece godine). Obecano mu je mnogo vise.

Srpski samuraj

pre 8 meseci

Najeo si se ti parizera previše, drugo objašnjenje ne postoji! 😄 Kakva psihopatija! Lažna opozicijo i večiti državni projektu!
@

@sripski samuraj

pre 8 meseci

Jes je mi smo drzavni projekat, a vi najskupljeg trenera i najskuplje igrace u istoriji ste doveli, kakav papak🤡🤡🤡
p

parizer od 200 djunti

pre 8 meseci

Niko nije rekao da Partizan nije drzavni projekat. Samo sam rekao informacije koje posedujem. A posto spominjes Partizan i projekat, da ti cika objasni nesto. Partizan u kosarci i Zvezda u fudbalu su drzavni projekti. Jednima jedno, drugima drugo, a tebi narode parizer od 200 djunti, dizel 220 i ostalo………
r

reb8888

pre 8 meseci

...znaci pravi se zavera svetskih razmera, zbog igraca koji je odigrao 49 minuta do sada i vecina navijaca partizana zeli da ne odigra ni minut vise. meni deluje da je tu zvezda ostecena...
g

grdan igrač

pre 8 meseci

da vredi igrao bi negde, a ovi iz propale uprave ne bi dovodili drugoligaske igrače.Sramota! Tsc i Čuka bolji od Partizan
J

Jelenko P

pre 8 meseci

To je dobra stvar za Partizan s obzirom kako igra.Zanimljivo je da nisu kaznili Terzica koji je komentarisao sudjenje i to ne samo svome timu vec i Partizanu.(A TO MU NIJE PRVI PUT).Trener Radnika takodje nije kaznjen iako je i on komentarisao sudjenje.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Gde je komentarisao suđenje?
@

@Nenad

pre 8 meseci

Šone tebi posebno treba uvek da se objasnjava gde je komentarisano, kako ste prvi u Evropi po penalima, kako ste mimo propozicije odlozili utakmicu sa TSC, daj brate edukuj se malo, razumem da ti Terzinjo legenda i svaka mu cast.
o

obaveza

pre 8 meseci

Zvezda prema navijacima svojim,ima obavezu da ove godine istambura insralaciju sa minimum tri gola razlike,dva na poluvremenu. Sve tri utakmice. Nema dve po jedan razlike i nereseno,vec stit u paramparcad razbiti.
M

Masni Feniks

pre 8 meseci

Ko gleda vise ovaj krš od utakmice ?!!
P

Partymaker

pre 8 meseci

Dečko je toliko nebitan da se neće ni primetiti da fali
G

Gost 976

pre 8 meseci

To je pojačanje
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

osteceni ?? kako bre osteceni-oslabljeni ??
o

ovo je

pre 8 meseci

Neka sprdnja,je li ??? Daj ustanovite i da su Duljaj i vazura dobacivali pa ih oterajte za sva vremena.
У

Урке

pre 8 meseci

Ослабљени хахаха. Видећемо данас кад судија не буде смео да им даје картоне. Или хоће?
Ž

Živke86

pre 8 meseci

E šteta, kad sam video sliku mislio sam da će igrati bez sudije. Nema veze, probušićemo taj štit.
P

PD

pre 8 meseci

Pazi zamalo da ispadneš duhovit, da nisi na kraju iskoristio tu klinačku frazu "štit" koju kao omadjijani lupate po tastaturi već duže, komentar bi ti bio onako pravi šmekerski, i duhovit i sarkastičan u isto vreme, pritom bocneš rivala a da ne koristiš proste reči. Sportski pozdrav
l

los

pre 8 meseci

jedan mesar manje. ogledalo njihove igre u derbijima.
N

News

pre 8 meseci

Scekic preti sudiji da ce da ga ubije i dobije samo dve utakmice. U normalnim drzavama bi policija reagovala.
P

PD

pre 8 meseci

U normalnim državama se policija a ni narod ne bave takvim glupostima , šta jedan fudbaler izgovara u afektu na utakmici. Jedino u tvom komentaru je tačno to da mi nismo normalna država, ako to je to bila poenta komentara.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

@pd Itekako se bavi. Zato što je normalna država.
A

Ammmmmammmam

pre 8 meseci

Toliko se svemocna zvezda plasi nikad slabijeg Partizana da moraju i ovim da se sluze. Dve utakmice suspenzije za dobacivanje sa klupe, pa nije nekom nogu slomio?!
b

baš oričam

pre 8 meseci

ortaku,koliko je Zvezda moć da naredi šćekiću da dobacuje na času vizičkog i direktorka ga ukori....
S

Sudija33

pre 8 meseci

Nece ko imati da zameni Belica posle 70 minuta laktanja i hrkljusa bez zutog kartona. Ranije su tu bili Zdjelar, Everton, Raca Petrovic,Fejsa i ostala plejada asova iz hiumske sa nevidjenim talentom, ali ne za fudbal vec za prebijanje protivnickih igraca.
z

zauzeto ime

pre 8 meseci

upravo tako, ljudi koji ginu, kidaju, prolivaju krv i znoj za svoj klub, za svoj grb ....... nece valjda neke kange, kangve, hvangovi da dobijaju zute kartone za silne milione ?

Cleo

pre 8 meseci

Jeste a vi ste tada imali prave asove koje niko nije mogao da zaustavi a i odbranu kako vam je lep gol zabio Evrerton a tek Petrovic Raca.
д

да, да...

pre 8 meseci

...ја ни не знам ко је Партизану давао голове у дербију, колико је тај клуб битан 😂😂😂 кажу сви осим Родића, не знам да ли је тачно
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Oslabljen ??
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 8 meseci

Treba onda igrati ukupan broj faulova manje, kolika god da je granica. Ne igra najveci mesar u istoriji fudbala.
A

Ammmmmamm

pre 8 meseci

Sanogo tri puta veci kasapin.
Б

Бибарс

pre 8 meseci

Па шта ће нам Шћекић у дербију, он је дефанзивац? Нисмо ми фк звезданаестерац да се набијемо свих 11 у свој казнени као они против енглеске дечице. Хоћемо Глејзеру да завалимо бар пет комада.
m

muuuuu

pre 8 meseci

zabili su tebi 6 komada, jos se češeš, a mi ćemo da te dokrajcimo.
G

Gogi 123

pre 8 meseci

Petarda od omladinaca iz Danskok sela, svi po 17-18 godina odrzali vam cas fudbala i tamo i ovde. Igrala se deca sa vama a i nikad jaci Sabah pa ste se jedva iscupali.
l

los

pre 8 meseci

ne vi ste onaj tim, kome treba pretprosle sezone pobeda na marakani, za titulu, a vi se branite samo da ne izgubite, samo da bi posle mogli da pricate svoje bajke o nepobedivosti nekoj,a ne pamtite kada ste nas zadnji put dobili, pogotovo kada treba, e to ste vi
@

@Gogi123

pre 8 meseci

Vasu najskuplju Zvezdu i istoriji, i najskupljeg trenera, dobio najmladji ti u Evropi, ćuti bruko.
H

Hehehe

pre 8 meseci

Budimo realni, ovo im je pojačanje da on ne igra