Pavkov (©fkcukaricki)
Pavkov (©fkcukaricki)

Pavkov se uželeo fudbala: Želim što pre na teren

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.02.24. | 15:52

„Čukarički je zdrava sredina“, kaže novi napadač Brđana

Odradio je Milan Pavkov prvi trening sa novim saigračima u Čukaričkom i jedva čeka da istrči na teren i odigra prvu utakmicu u dresu Brđana.

Pavkov je došao spreman, tako da veruje da mu neće biti potrebno mnogo vremena za debi.

Izabrane vesti

„Prošao sam čitav trenažni proces u Abu Dabiju sa sada već bivšim klubom Al Fejhom. Imao sam kratku pauzu, radio sam individualno. Nadam se da ću uskoro biti maksimalno spreman i da ću moći da pomognem ekipi. Verujem da mi je potrebno nekih sedam dana adaptacije, želim što pre na teren“, poručuje Pavkov.

Prvi utisci iskusnog napadača po dolasku na Banovo brdo su pozitivni.

„Upoznao sam sve momke, obavio razgovor sa šefom, odradio prvi trening. Neke od novih saigrača sam poznavao i odranije. Prvi utisci su pozitivni, verujem da će tako i ostati. Ekipa je mlada, voljan da radi i što je najbitnije želja rezultata. Uz nekoliko iskusnih igrača to je jedna zaokružena i zdrava priča“.

Moglo bi da se desi da Pavkov debitantski nastup upiše već za vikend i to protiv svog bivšeg kluba – Crvene zvezde.

„Prvi cilj je da se što pre spremim, želim da budem na nivou na kojem treba da budem. Da li će to biti dovoljan period do meča sa Crvenom zvezdom, videćemo u narednim danima“.

Ne krije srpski napadač da mu prija što se iz Saudijske Arabije vratio u domovinu.

„Nisam ni bio dugo van Srbije, godinu i po dana sam bio u inostranstvu. Drago mi je da sam se ovde vratio, drago mi je što sam u Čukaričkom, u klubu koji je zdrava sredina, klub koji već godinama unazad stoji čvrsto na nogama“, istakao je Pavkov.


tagovi

Milan PavkovČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara