Mirko Ivanić (Crvena zvezda) i Leonard Ovusu (Partizan)
Mirko Ivanić (Crvena zvezda) i Leonard Ovusu (Partizan)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Na “večitom” kec, na Mersisajd derbiju dvojka

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.04.24. | 11:40

Pročitajte nekoliko predloga za 24. april…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
SRBIJA - KUP | 19:00
Crvena Zvezda - Partizan
ID: 8055768


Ono što očekujemo od ove utakmice moglo bi da stane u jednu jedinu rečenicu: sve što smo videli i u subotnjem prvenstvenom derbiju, i pobedu Crvene zvezde, i pogotke na obe strane. A i uvertira je ponovo imala ne baš fudbalski karakter. Biramo ishod, iako ima manju kvotu.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 21:00
Everton - Liverpool
ID: 8056190


Mersisajd derbi uvek ima ogroman značaj, ali sada je on veći jer se Everton bori za opstanak, a Liverpul za titulu. Ni jedni, ni drugi ne mogu da se pohvale rezultatima u poslednje vreme. Kvalitet je na strani Crvenih, pa tipujte na njih. Njihovi poslednji dueli bili su tvrdi.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Fiksevi dana
ENGLESKA 2 | 20:45
Coventry - Hull
ID: 8056151


Iza Koventrija je utakmica polufinala FA Kupa sa Mančester Junajtedom i svaka čast domaćima što su dogurali do te faze, čak su umalo napravili istorijski podvig, ali sada moraju da se fokusiraju na prvenstvo. I jedni i drugi mogu do plej-ofa, pa je najbolje potražiti GG3+.



Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.8)
Vredi probati
ITALIJA - KUP | 21:00
Atalanta - Fiorentina
ID: 8056177


Fjorentina je slavila minimalnim rezultatom kod kuće, ali Atalanta je u Bergamu vrlo nezgodna, plus izborila je plasman u polufinale LE preko Liverpula, zbog čega tas preteže ka kecu. Što se golova tiče, ne bi bilo loše da pokušate sa GG ili GG3+ jer očekujemo otvoren susret.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.9)
Vredi probati
ENGLESKA 1 | 21:00
Crystal Palace - Newcastle
ID: 8056210


Kristal Palas je nedavno ojadio Liverpul na njegovom Enfildu (1:0), a potom i Vest Hem kod kuće (5:2), pa bi fudbaleri Njukasla morali da budu oprezni na ovom gostovanju. No, ubedljiva pobeda nad Totenhemom (4:0) trebalo bi da je podigla Svrake, zbog čega im dajemo prednost.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Monaco - Lille
ID: 8056162


Monako nije imao obaveze u Evropi, tako da za nijansu svežiji ulazi u meč od obostrano ogromne važnosti (ulog je plasman u Ligu šampiona). Rivali su u vrlo dobrim formama, ali Lil se ipak nešto bolje snalazi na svom terenu, pa zbog toga tipujemo na keca ili kombinaciju 1X&GG.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.45)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 21:00
Olympique Marseille - Nice
ID: 8056167


Marseljev sunovrat (četiri kola bez pobede uz samo jedan bod) kad-tad mora da se zaustavi, a utakmica sa Nicom, koja od Nove godine mnogo češće gubi nego što pobeđuje mogla bi da bude solidna prilika za to. Sugerišemo vam 1X&2-5, njihovi dueli na Velodromu su dosta efikasni.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1X&2-5 (2.05)
Za izbegavanje
RUSIJA 1 | 17:15
Nizhny Novgorod - Lok.Moscow
ID: 8056192


Domaći igraju katastrofalno. Vezali su četiri poraza, osvojili deset bodova manje nego protivnik i svako bi rekao da je dvojka ovde neizbežna. No, ne slažemo se jer Lokomotiva u poslednje vreme prilično brlja - od početka drugog dela zabeležila je samo jednu pobedu. Preskočite.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.1)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara