Komentari na vest

PRELAZZI: Minus 10, minus 150

С

Симор

pre 5 meseci

“eno Gvardiole s ciničnim kezom na presu uoči meča protiv Liverpula” Је л’ зна неко зашто се Гвардиола кези на пресу, није ваљда да се бави машинством пре тако битне утакмице уместо да спрема тактику у офису.

Realan lik

pre 5 meseci

Svaka cast za tekst gospodine Prelevicu. Dodao bih da u tome svemu ima udela i kako prosecan covek (ne)vidi nepravdu. Pre svega se to moze videti na primeru trenera vwstacke tvorevine mancester sitija, koji je uzdizan u nebesa od strane svakog prosecnog coveka, ljubitelja najvaznije sporedne stvari na svetu, a retki ce reci, pa taj lik je potrosio ubedljivo najvise para od svih trenera koji su se ikada bavili tim poslom, i to uz varanje i nepravdu, retki ce reci pa taj nikad nije imao hrabrosti da promovise niti jednog mladog igraca, covek nikad nije izbacio niti jednog mladog igraca, i da se razumemo Fil Foden je pre dve sezone jos trebao da bude starter, ali i dalje dobija sansu na kasicicu, i kada god pocne da 'ubija' i malo mu poraste ego, ide na klupu i teren jedva vidi. Izmedju ostalog jer taj trener ne trpi ego, jer on ima najveco moguci ego i svako ko ima veci ego od njega, iliti veci uticaj u svlacionici od njega, biva proteran, pa je tako dao za sebi pravo da u preranu penziuju otera u tom trenutku zvezde svetskog fudbala kakve su bili Filip Lam, Bastian Svajnstajger, Jaja Ture... Uzasan lik i licemer. Ali kako je pravda retka, i kako prosecan covek za istu nema osecaj, tako ce tom istom nepravdom ovak covek ostati upisan zlatnim slovima u istoriji fudbala, samo zato jer se na pocetku svoje trenererske karijere imao srece da mu zapadne da trenira najbolju generaciju koja je ikada igrala fudbal.
n

nikola1992

pre 5 meseci

Uvek velika riba pojede malu. Uvek! Bilo od pocetka covecanstva, pa sve do danasnjeg dana, a bice i do poslednjeg.
P

Prelevicu

pre 5 meseci

Kakav si ti zapravo opstemestas. Kakav populisticko obicni tekst koji je moglo da napise 90% "kezual" ljubitelja fudbala. Tuga.
G

Garibaldi

pre 5 meseci

Bezveze je oduzimati bodove, jer posle se kažnjeni klub žali, i šta ako mu neki Evropski sud usvoji žalbu, i tako nastane cirkus pa dođe do proširenja lige i sl. Adekvatna kazna je zabrana transfera u nekoliko prelaznih rokova, pa neka se misle.
m

mare fkv

pre 5 meseci

Tacno, ALI Everton nije ''kuvao'' knjige zbog transfera, vec zbog gubitka 19 miliona vise nego sto bi trebalo za FFP na izgradnji stadiona.
r

rale123

pre 5 meseci

Trebaju se kazniti , na primjer sa 300 000 evra.