Komentari na vest

Princ Rima uvek u službi Rome: Dibala dođi, daću ti svoju desetku

I

Internazionale Milan

pre gotovo 2 godine

To sto je Inter osvojio u evropi Roma ne može ni na FIFA 2050. Tripleta, nikada nije igrao seriju B, nista vide ne mora da se nabraja.

elmagico

pre gotovo 2 godine

Jeste, ali Roma ima neke druge magicne stvari, a i mozda bas Dibala probudi razne duhove pa bude ko zna sta
Y

Yoda

pre gotovo 2 godine

Nemojte tako Gile je preksinoc slavio n-ti rodjendan malom i glavni gost je bio Bepe Marota, elegantno mu je sapnuo da Dybala mora preci u Inter ;-)
G

Gost357

pre gotovo 2 godine

Realno dibali bi sad odgovaralo da odigra u nekom nizem klubu gde bi bio zvezda. Karijera mu je dobro u padu vec trecu godinu. Tesko da moze da je tako lako podigne u nekom klubu gde ce biti u rotaciji. U inter moze ode ali ne znam na kojoj poziciji bi im igrao. On trazi slobodu da moze da luta duz sesnesterca a ne verujem da ce tu pored lautara i calhanoglua bas imati prostora pogotovo ako perisic ostane. U romi bi bio zvezda i mogao bi odigra 2god i onda u 30 da napravi neki iskorak u englesku ili spaniju za masnu platu.
M

Mad Max :)

pre gotovo 2 godine

15 dana vec pricao da od transfera u inter nema nista, Roma, Engleska ili Spanije. Inter otpada, jer i sami na sve nacine pokusavaju da zadrze Perisica. Inter nema para za bilo koji transfer pa ni za dz dok ne pokrije minus koji iznosi 70 miliona. Kako sam video danas Bastoni je na transfer listu, eto to je bas toliko ali inter njegovom prodajom mnogo gubi. Decko ozb zna fudbal, dobar u defanzivi naravno jos treba jer je mlad, ali u citanju i igra nogom plus i najveci plus levak je a i lnter igra sa tri pozadi, ozb prednost kad imas levaka. Inter mnogo gubi ovime sve i da dovedu Bremera, taj Bremer je toliko tanak tehnicki da je to cudo. Borben da fizicki dominantan ali izuzetno slab u nogama i nije levak, decko igra u sredini a ne sastrane stoper. Inter gubi mnogo. Sto se mene tice i ako nesto ih i ne zalim :))))))))))))))
A

Ajeliii

pre gotovo 2 godine

A ko je kralj ako je toti princ ?
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Ibra
b

bemzema

pre gotovo 2 godine

di canio
J

Jedan je Totti

pre gotovo 2 godine

Il Capitano! ❤️🐺🧡
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Da bre u Romu ide 100%, igraće sa Romom u kupu Mitra Mirica. Kako se vidi da vi iz redakcije mrzite Inter!
A

Allianz

pre gotovo 2 godine

A šta će u LŠ sa Interom, maksimalan domet im je da prodaju grupu.
P

Piksla

pre gotovo 2 godine

Kakvi likovi ovi intersčići,svi su protiv njih,svi ih mrze,čak i kad pišeš o igraču koji nema veze s njima i ekipi koja nema veze s njima optuže te da mrziš inter

elmagico

pre gotovo 2 godine

Tami u spicu a iza Dybala-Zaniolo h a o s
B

BREkalo

pre gotovo 2 godine

h a o s z a o s m o m e s t o ahahhahahaha
J

Juve 1982

pre gotovo 2 godine

U Romi sve sami romantičari, ko da su sa Karaburme.