"Alesio Čerči"
"Alesio Čerči"

Prvi čovek Torina: Čerči je suviše lenj da bi bio šampion (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.01.15. | 22:44

„Čerčija stalno treba podsećati da će dobrim treninzima dobiti na mišićnoj snazi i brzini uz koje može da bude razarajući ispred gola. Ako ne radi to onda je samo normalan igrač“, rekao je Đanluka Petraki

Alesio ČerčiAlesio Čerči je prošle godine harao u ekipi Torina, ali je njegov transfer u Atletiko Madrid bio jedan od najvećih fijaska na tržištu minulog leta. U ovom prelaznom roku je prešao u Milan na pozajmicu, a direktor Bikova Đanluka Petraki je dobro upoznat sa Italijanom te je ocenio da on ima probleme u glavi zbog kojih nema šampionski gen.

Prvi čovek Torina je rekao da je Čerčiju uvek potreban lični motivator kako bi igrao dobro.
„U junu je krenuo na put na koji se odlučio, otišao je iz kluba. Šta se desilo u Madridu je svima jasno. Taj momak mora da nađe pravu sredinu kako bi davao sve od sebe. On je dobar čovek, ali kao mnogi talentovani igrači ima neke mane u ličnosti te nije šampion. Stalno ga treba motivisati kako bi davao svoje najbolje, dok šampion sam sebi nameće potrebu da uvek bude bolji i traži perfekciju“, rekao je Petraki.

Izabrane vesti

Problemi proizilaze iz Čerčijevog lošeg stava na treninzima, barem tako stvari vidi Petraki.
„Čerčija stalno treba podsećati da će dobrim treninzima dobiti na mišićnoj snazi i brzini uz koje može da bude razarajući ispred gola. Ako ne radi to onda je samo normalan igrač. Nažalost, on je malo lenj u smislu da ga konstantno treba motivisati“, dodao je Petraki.

A ovako je Čerči trenirao kada je igrao za Atletiko, te Petrakijevi komentari definitivno dobijaju na verodostojnosti.

(FOTO: Action images)


tagovi

TorinoSerija AMilanItalijaEvropaĐanluka PetrakiAlesio Čerči

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara