Detalj sa utakmice (Foto: fkradnicki.com)
Detalj sa utakmice (Foto: fkradnicki.com)

Radnički ubedljiv u pretposlednjoj proveri: Kombinovani sastav lako izašao na kraj sa Užičanima

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.02.22. | 17:38

Sloboda nemoćna na stadionu Čika Dača

Pred kragujevačkim Radničkim su velike promene u rukovodstvu i na klupu tima. Stručni štab i igrači ipak nastavljaju da se se spremaju za napore koji ih očekuju u drugom delu sezone, a danas su na stadionu u Kragujevcu upisali još jedan dobar rezultat. Iz Antalije su se vratili neporaženi, a danas su na Čika Dači bili bolji od užičke Slobode - 3:0 (1:0).

Iako se u narednim danima očekuje da Nenad Lalatović preuzme ulogu šefa struke od Zorana Milinkovića, bivši trener Partizana je danas predvodio Crvene đavole do pobede nad Slobodom i to u kombinovanom sastavu. Ključni igrači su pošteđeni napora, kako bi sutra što svežiji izašli na megdan Timoku iz Zaječara u generalnoj probi pred nastavak borbe u Superligi.

Izabrane vesti

Iako je postava bila "šarena", Radnički je bio prilično ubedljiv na terenu. Borisav Burmaz je u 12. minutu načeo protivničku mrežu i odigrao jako dobro prvo poluvreme, a u nastavku su pobedu Radničkog overili Nikola Ristović i Đorđe Maksimović.

Burmaz je u uvodnim minutima kaznio neodlučnost golmana Slobode Vukašinovića. Imao je mladi napadač još nekoliko prilika da do odlaska na odmor uveća svoj golgeterski saldo na ovoj utakmici, ali mu je falilo preciznosti u završnici.

Vredi istaći i dobru solo akciju Veljka Trifunovića iz 21. minuta, kada se posle bega po levoj strani našao oči u oči sa golmanom Užičana, ali nije uspeo da ga savlada.

Na drugoj strani, gosti su najbliži pogotku bili u 25. minutu. Đorđilović je neometan šutirao iskosa sa leve strane, a Lazar Raičević sjajnom intervencijom sprečio rezultatsko poravnanje.

Drugo poluvreme donelo je još dve lopte u mreži srpskoligaša iz Užica. Prvo je Ristović u 57. minutu na efektan način, razornim udarcem iskosa sa desne strane, duplirao prednost kragujevačkog tima, da bi pobedu Šumadinaca overio brzonogi Maksimović posle munjevitog kontranapada desetak minuta kasnije.



tagovi

Radnički KragujevacBorisav BurmazZoran Milinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara