©Reuters
©Reuters

Radoja nikad nije razmišljao da ode iz Levantea

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.01.21. | 14:11

"Fokusiran sa u potpunosti na klub i dobro sam radio", rekao je odlični vezista

Srpski fudbaler Nemanja Radonja demanotovao je da je razmišljao o tome da u ovom zimskom prelaznom roku napusti Levenate, ali priznaje da je sada srećniji jer provodi više minuta na terenu.

Srpski defanzivni vezista je postao standardan u finišu prošle godine, vezavši čak šest utakmica sa po 90 minuta.

Izabrane vesti

"Nikada nisam razmišljao da odem odavde. Znam da su se neke stvari pričale, ali bio sam fokusiran na Levante i dobro sam radio", rekao je Radoja za španske medije.

Ono što je najvažnije, fizičko stanje igrača, koji je prošle sezone kuburio sa povredama, sada je na odličnom nivou. U Levanteu žele što su ispustili dva boda protiv Kadiza u prošlom kolu.

"Ovo je takmičarska liga, timovi su gotovo na istom nivou i sitni detalji određuju mečeve. U dobrom smo ritmu, nadam se da ćemo tako nastaviti. U petak nas očekuje još jedna utakmica kod kuće (Valjadolid, prim. aut.), koju moramo da pobedimo", poručio je Radoja uz napomenu da je za svaku ekiupu, pa i Levante, mnogo bolje kada je ozbiljna konkurencija u ekipi.

Radoja je u Levante stigao u avgustu 2019. godine kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Seltom. Ugovor sa klubom iz Valensije ima do leta 2022. godine.


tagovi

Nemanja Radoja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara