"Ranko Stojić"
"Ranko Stojić"

Ranko Stojić (opet) višak u Olimpiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.03.17. | 11:29

Vlasnik ljubljanskog kluba, Milan Mandarić po drugi put smenio srpskog menadžera sa mesta sportskog direktora

Ranko StojićPo drugi put u roku od nekoliko meseci, Ranko Stojić je smenjen sa mesta sportskog direktora ljubljanske Olimpije. Naš poznati fudbalski menadžer je na poziv vlasnika Zmajeva, Milana Mandarića preuzeo klub sredinom 2015, da bi se krajem prošle godine na kratko rastali. Ovaj put se čini da je definitivno puklo.

"U takvom negativnom okruženju više nisam mogao da radim. Olimpiji želim sve najbolje u budućnosti i ako ikada bude trebala moju pomoć, tu sam. Vreme će pokazati kakvu smo ekipu sastavili u poslednjem prelaznom roku ", izjavio je Stojić kome je presudio upravo slabo odrađen prelazni rok.

Izabrane vesti

Gazda Mandarić se u svom maniru oprostio od sportskog direktora:
"Ranku se zahvaljujem na trudu koji je uložio u naš klub i želim mu mnogo sreće. U Olimpiji svu energiju ulažemo u ekipu i igrače koji nose zeleni dres. Ništa drugo nas ne zanima. Sad nam je potrebno malo mira, a novog sportskog direktora niti tražimo niti želimo."

Olimpija je u negativnom ritmu pošto nije uspela da zabeleži trijumf na poslednjih pet susreta u SNL-u, trenutno je druga na tabela sa čak devet poena zaostatka za prvoplasiranim Mariborom tako da će teško uspeti da odbrani titulu.


tagovi

EvropaMilan MandarićOlimpijaRanko StojićSlovenijaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara