Komentari na vest

Real vratio odbeglog sina za 5.000.000 evra, još jedan je na putu za Madrid

L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Odlično pojačnje i zahvalan igrač ! Prava radilica na terenu . Stalno je u pokretu . Ostali su još ŠPIC I DESNI BEK ! Trebalo bi nesto kvalitetno da dodje . Treba kvalitetan špic neko ko garantuje golove . Dugacko je leto biće svasta . Mozda se desi cak da dodje i Alfonso Dejvis , zanimljivo će biti .
d

denmla

pre 11 meseci

auuu odlican...pa taj šparta gore dole bez prestanka odlican igrac
G

GostLazar

pre 11 meseci

Ne bih baš bio siguran da će Garsija biti rezerva. Mendi je stalno povređen i čak kad je zdrav nema ofanzivu ni malo. Sa druge strane Garsija je bio jedan od najboljih levih bekova u La Ligi prošle sezone, ovde postoji šansa za Real Madrid da zatvori tu poziciju za male pare, s obzirom na to je novac potreban za osvežavanje napada.
M

Madridista

pre 11 meseci

Tacno, ionako tesko da ce ista biti od dolaska Dejvisa iz Bajerna jer nece da ga pusta pa bolje da se skoncetrisu na taj napad da dodatno ojacaju
u

uefalona

pre 11 meseci

Treba nam desni bek pod hitno. Carvajal je legenda ali ne moze vise da igra na najvisem nivou. Bilo bi dobro da se Hakimi vrati.
M

Madridista

pre 11 meseci

Španski mediji su objavili da neće biti promjena na desnom beku ovaj prelazni rok, jedino ako ode Odriozola koji ni ne zaigrava
k

kako je..

pre 11 meseci

promakao Miti skautu??