"Plavšić i Gnjatić na nišanu Stare dame"
"Plavšić i Gnjatić na nišanu Stare dame"

Rezovi na Karađorđu: Desetorica prekobrojnih treniraju po podnevnom suncu, na meti su Plavšić i Gnjatić, Ivanić puni Vošinu kasu

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.06.15. | 13:02

Na optužbe Sindikata fudbalera da se igrači na transfer listi terorišu time što treniraju po najvećoj vrućini Ljubiša Dunđerski sa čuđenjem odgovara: “Pa nije 39 stepeni, nego 26”...

Plavšić i Gnjatić na nišanu Stare damePažnju nam je skrenulo kratka, ali žestoka objava Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, koji je na svojoj Fejsbuk stranici izvestila da se nad desetoricom igrača koje je Vojvodina stavila na transfer listu vrši teror time što se primoravaju da treniraju u najvećoj vrućini u podne. Na Karađorđu su sa iznenađenjem primili tu informaciju kada im ju je redakcija MOZZART Sporta i saopštila. Savetnik predsednika zadužen za sportska pitanja Ljubiša Dunđerski u dahu odgovara.
"Mogao bih da razumem da je napolju 39 stepeni Celzijusa, ali ovde je 26 i ne vidim nikakav problem sa treninzima po tom vremenu. Sa njima je i koordinator za transfere Mićo Vranješ u kopačkama. Evo baš ga gledam. I on čovek trči. Tu su i  dva trenera, doktor, maser, sve im je obezbeđeno i stvarno ne vidim da je ovo neko maltretiranje. Treniraju na terenu na kom trenira i prvi tim, tako i pravila nalažu jer imaju ugovor sa Vošom, a Voša je gospodski klub", kategorički će Dunđerski za MOZZART Sport.

Kad smo već na vezi da vidimo i kako teku Vošine transfer-aktivnosti? Pa i da proverimo ima li istine u glasinama da je Mirko Ivanić, proletos nosilac igre novosadske Stare dame, na pragu dogovora sa Anderlehtom?
"Ne bih sad o tome. Ponuda ima, ali uglavnom se to sve završava na telefonskim pozivima, dok nešto konkretno na  stolu još nemamo. Ali istina je da za Ivanića imamo baš dosta, dosta interesovanja. Ne samo iz jednog kluba ili iz jedne zemlje. Interesuju se i neki domaći klubovi", zakopčan ostaje Dunđerski mada je jasno da samo tri kluba iz Srbije – Partizan, Crvena zvezda i Čukarički – mogu i da pomisle na Ivanića.

Izabrane vesti

Na transfer listi su Ivan Rogač, Nikola Mojsilović, Stefan Nikolić, mladi Luka Grgić i Nenad Kočović ostaju pod primostrom Voše, ali u dresu Proletera iz Slane Bare. Pomenuti Mojsilović, kao i Jovan Stanojević, Luka Luković i Milan Jovanić ovih dana bi trebalo da dobiju čiste papire.

Parafe su već stavili Aleksandar Stojisavljević (Donji Srem), Aleksandar Paločević (OFK Beograd), iskusni Miljan Mrdaković i 22-godišnji i 1,90 metara visoki napadač Šaleta Kordić, do juče član BSK-a iz Borče koji je u sezoni 2012/2013 već bio u Voši.

Još dva imena su pod posebnom prismotrom. Vrlo zanimljiva za one koji pažljivo prate zbivanja u srpskom fudbalu.
"Pregovaramo uveliko sa Ognjenom Gnjatićem, zadnjim veznim Rada, i Spartakovim Srđanom Plavšićem", otvoreno će Dunđerski.

Podsetimo, 19-godišnji Plavšić, jedan od najinteresantnijih mladih fudbalera Superlige, prethodno je dovodio u vezu i sa Crvenom zvezdom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrđan PlavšićSrbijaOgnjen GnjatićLjubiša DunđerskiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara