REZZIME DANA (nedelja): Dortmund očarao, Inter razočarao

Vreme čitanja: 3min | ned. 20.02.22. | 23:23

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.Evo kako ste prošli danas:

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

LIDS - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 2:4

Mančesterski velikan je sa dva gola prednosti na poluvremenu držao konce utakmice u svojim rukama, a onda dozvolio rivalu da mu za manje od pola minuta dva puta zatrese mrežu. Zamirisalo je da bi Junajted mogao do trećeg razočaravajućeg remija u prethodne četiri prvenstvene utakmice, ali je dvostruka izmena Ralfa Rangnika sredinom drugog dela odradila posao i sprečila iznenađenje.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 6:0

Naskon što ju je Rendžers brutalno izrešetao na Vestfalenu i praktično izbacio iz Evrope, četa Marka Rozea uspela je da se sabere, da pronađe neku novu energiju i do nogu potuče imenjaka iz Menhengladbaha - 6:0. Na taj način Milioneri su maksimalno iskoristili kiks Bajer Leverkuzena i učvrstili se na drugoj poziciji, u isto vreme povratili samopouzdanje i konačno doneli jednu mirnu nedelju svom treneru koji je u poslednje vreme pod baražnom paljbom medija.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - BARSELONA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:4

Treći put ove sezone fudbaleri Barselone postigli su četiri gola, ali za razliku od duela sa Real Sosijedadom u prvom kolu i Atletiko Madridom pre dve nedelje kada su pobeđivali 4:2, ovaj put primili su jedan. Od starta su gosti krenuli silovito na Mestalji i već u prvom poluvremenu triput matirali Giorgija Mamardašvilija.

Opširnije OVDE.

BAJERN - GROJTER FIRT (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 4:1

U nezgodno vreme Bajern štuca. Stoji da povrede važnih igrača kao što su Nojer, Gorecka ili Dejvis imaju uticaja na loša izdanja nemačkog šamiona, međutim utisak je da to nisu jedini problemi s kojima se Julijan Nagelsman susreće. Pokazao je to i susret protiv najslabijeg tima lige Grojter Firta koji je više od sat vremena doslovno maltretirao Bavarce. Na kraju ipak, naizgled sigurnih 4:1.

Opširnije OVDE.

ALMERIJA - MIRANDES (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 2:1

Kako se vratio Umar Sadik sa Kupa Afrike, tako se Almerija probudila i počela ponovo da niže pobede. Slučajnost? Teško da je. Bivši napadač Partizana je briljirao i večeras u duelu sa Mirandesom. Oba gola, vredna tri boda, njegovo su delo.

Opširnije OVDE.

TONDELA - BRAGA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Braga je na gostovanju Tondeli igrala tvrdo, oprezno i zatvoreno, a to joj je donelo željeni rezultat. Prvi i jedini put mreža se zatresla malo pre isteka sat vremena igre kada je pobedu gostujućem sastavu doneo Rikardo Orta.

PRECRTANO

INTER - SASUOLO (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:2

Uspavano su Nerazuri ušli u meč, a Sasuolo već posle osam minuta kaznio sporo paljenje. Berardi za Raspadorija, Raspadori kroz noge Samira Handanovića koji je mogao i morao bolje da reaguje. Petnaestak minuta kasnije Đanluka Skamaka je duplirao prednost, a jedan od heroja Sasuola u drugom poluvremenu bio je golman Konsilji sa čak osam intervencija.

Opširnije OVDE.

MARSELJ - KLERMON (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Reklo bi se: hirurški precizno! Četiri šuta, a dva gola. Klermon je u Marselju pokazao disertaciju na temu kako se realizuju šanse. I kao da je namerno utrljao so u ranu Marselju, jer su fudbaleri domaćeg tima stvarali šansu za šansom i nizali promašaj za promašajem. Na kraju žestok šamar domaćem timu, koji je, delovalo je, taman uhvatio ritam u prvenstvu.

Opširnije OVDE.

MOREIRENSE - PORTO (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Dosta nervoze, po jedan crveni karton na obe strane, ali i potpuno zaslužena pobeda gostiju. Porto je dominirao u svim statističkim parametrima, a pobedu mu je doneo Evanilson pogotkom iz 40. minuta.

UDINEZE - LACIO (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 1:1

Taman je Lacio vezao dve sigurne pobede protiv Fiorentine i Bolonje, reaktivirao se kao pretendent na mesta u evrokupovima, možda čak i na grupnu fazu Lige šampiona, ali zapelo je u Udinama gde ekipa Mauricija Sarija ni po čemu nije zaslužila da trijumfuje. Zapravo bod u meču sa Udinezeom je prema svemu viđenom, najrealniji ishod. Mada Lacijali zahvaljuju Bogu i svim svecima što je Bomba Moline završila na prečki u poslednjem minutu sudijske nadoknade.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzimedanarezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara