""
""

REZZIME DANA (utorak): Partizan razočarao, Vardar iznenadio

Vreme čitanja: 4min | uto. 18.07.17. | 22:45

Pogledajte ko vam je 18. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili prilično uspešni! Pogodili smo dvojku na BATE i Rijeku, keca na Lokomotivu iz Moskve, dok su nas prodali Partizan i Vikingur. Takođe, pametno smo vam predložili da izbegnete keca na Sent Miren protiv Livingstona.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

LOKOMOTIVA MOSKVA - ARSENAL TULA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Mučila se moskovska Lokomotiva gotovo sat vremena, ali je na kraju upisala željena tri boda. Čovek odluke bio je Kvirkvelija koji se u 57. minutu našao na pravom mestu nakon karambola u šesnaestercu Arsenala iz Tule i zakucao loptu u mrežu Gabulova.

ALAŠKERT - BATE BORISOV (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 1:3

Plesao je BATE na ivici ambisa u prvom poluvremenu, ali nije dozvolio iznenađenje protiv daleko slabijeg Alaškerta... Srpski internacionalac Uroš Nenadović zaledio vas je u 18. minutu, ali radost domaćih navijača nije dugo trajala. Gordejčuk je nedugo zatim vratio sve na "nulu", a u 35. preokrenuo na 1:2. Kada je Volođko u 78. minutu zatresao mrežu za dva gola suficita mogli ste da odahnete.

VORSKLA - ŠAHTJOR (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:3

Sa Šahtjorom nema greške! Aktuelni vladar ukrajinskim fudbalom počeo je još jednu sezonu - dominantno. Klub iz Donjecka rutinski je odradio posao na startu prvenstva i sa tri gola u mreži Vorskle otputovao kući.

SAMTREDIJA - KARABAG (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:1

Ubedljivih 5:0 iz prvog meča omogućili su Karabagu luksus da nešto opuštenije odigra revanš protiv Samtredije. I, nije sastav iz Azerbejdžana bio ni blizu dominantnan kao pre nedelju dana, ali je, na vašu sreću, dobio meč. Trenutak odluke dogodio se u 22. minutu kada je Geerijer uputio slobodan udarac iz velike udaljenosti, a gužva u kaznenom prostoru onemogućila Migineišvilija da bolje reaguje i odbrani naizgled jednostavan šut.

DINAMO KIJEV - ČER. ODESA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:1

Nije bilo lako, mada je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka jedinica zaokružena. Iako je bio prinuđen da juri zaostatak iz 13. minuta, Dinamo Kijev se brzo probudio i već do odlaska na veliki odmor preokrenuo rezultat. Put do trijumfa na startu prvenstva "otvorio" je Kapilenko u 73. minutu zaravdivši isključenje zbog drugog žutog kartona.

PS TNI - Gresik (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Zapeo je Gresik, odlučan u nameri da dođe do prve "trojke" na strani, bio na dobrom putu da uspe, ali osim vođstva na poluvremenu, više nije mogao... Planove mu je pokvario iskusni Argentinac Leonel Nunjez koji je u razmaku od pet minuta doneo trijumf domaćoj ekipi.

NIGATA II - GEJLANG JUNAJTED (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:0

Singapur je i ovoga puta bio pametno rešenje za klađenje! Nigata se plasirala u finale tamošnjeg Kupa, pošto je na svom terenu deklasirala Gejland Junajted. Ako vas zanimaju strelci, tačnije ljudi kojima treba da se zahvalite što ste štiklirali kvotu 1,40, njihova prezimena su - Akijama, Sano i Nakai.

PRECRTANO:

VARDAR - MALME (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 3:1

Niste verovali Vardaru? Pokajali ste se... Nije skopski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona napravio epski uspeh poput kolega iz rukometne sekcije, ali je priredio senzaciju, izbacivši nekadašnjeg učesnika elitnog takmičenja i plasiravši se u treće kolo kvalifikacija. Na poluvremenu ste bili daleko zadovoljniji, s obzirom da su Šveđani imali gol prednosti. Ipak, u nastavku je Vardar bio hrabriji i na kraju zasluženo slavio. Pritom je promašio jedanaesterac...

ASTANA - SPARTAKS (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 1:1

Drhato je Kazahstan, drhatala je i Astana... Na kraju je tamošnji šampion uspeo da eliminiše Spartaks! Ne i da vas ispoštuje, pošto je u drugom meču remizirao sa najjačim letonskim klubom. Gol Tvumasija iz 59. minuta delovao je kao inicijalna kapisla pred zaokruživanje keca. Međutim, dogodilo se suprotno. Pogodak za izjednačenje postigao je Vardanjans i na taj način postavio konačnih i za vas nepovoljnih 1:1.

BUDUĆNOST - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Navijači Budućnosti zadovoljni prikazanim, navijači Partizana zadovoljni prolazom. Jedini nezadovoljni nakon drugog kvalifikacionog meča crnogorskog i srpskog šampiona ste vi... Crno-beli nisu bili na očekivanom nivou, naprotiv. U par navrata bili zreli da vade loptu iz mreže, ali je nedostatak talenta u redovima domaćina bio toliki da su i drugi meč okončali bez pogotka.

(FOTO: Action Images)


tagovi

kladioničarski danmeđunarodni fudbalrezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara