©fc-erzgebirge.de
©fc-erzgebirge.de

Robustan i brz: Nikola Trujić karijeru nastavlja u Nemačkoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.09.21. | 13:10

Iskusni ofanzivac potpisao ugovor na godinu dana, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu

Nemački Aue je na startu sezone imao dosta problema sa napadom. Nije ostvarena nijedna nemačkoj Cvajti, a u prvih pet kola postignuta su svega dva pogotka, pa je uprava kluba bila rešena da pokuša da reši taj problem u nastavku sezone. Novo pojačanje popularnih Ljubičica je srpski fudbaler Nikola Trujić, koji je stavio paraf na jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije slobodan je od finiša prošle sezone, kada se rastao sa grčkom Larisom, a u Saksoniju je stigao još prošle nedelje, odigrao je dva probna meča. Prelomno je bilo slavlje nad Halešenom od 6:0, gde je Trujić postigao dva gola.

Izabrane vesti

"Nikola ima veliko iskustvo, robusno je građen i takođe veoma brz. Sve to je bilo odučujuće kada smo u obzir uzeli njegovu posvećenost. On je napadač koji se odlično snalazi u svim napadačkim ulogama i stoga je apsolutno fleksibilan. Definitivno će nam biti od pomoći", kaže trener Aleksej Špilevski.

Dobra stvar je to što je Trujić uhvatio dobar zalet u prošloj i ovoj nedelji, maksimalno je iskoristio reprezentativnu pauzu, pa potpuno spreman dočekuje meč sa Fortunom iz Dizeldorfa (nedelja 13.30), gde bi mogao da dobije prve minute u Cvajti.


tagovi

Nikola Trujić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara