Ruben Amorim (©Reuters)
Ruben Amorim (©Reuters)

Ruben Amorim: Prekinite sa pričama, ništa nisam dogovorio sa Liverpulom

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 15:35

“Nije bilo intervjua, trener sam Sportinga i ovo je poslednji put da govorim o budućnosti”, kaže strateg lisabonskog kluba

Videli su Ćabija Alonsa u Bajernu i Liverpulu kao savršeno rešenje za duge staze. Ali, od toga neće biti ništa. Prekinuo je je tišinu i obznanio da ostaje u Bajer Leverkuzenu. Engleski gigant je počeo da razmišlja i o drugim solucijama, a u prvi plan izbio je Ruben Amorim.

Sporting se osigurao, ubacio je klauzule. Za portugalske klubove je 30.000.000 evra, za ostale 20.000.000, a spekulisalo se da bi Redsi mogli da ga dobiju po nižoj ceni, da su na stadionu Žoze Alvalade spremni da je spuste na 15.000.000. Ali, Ruben Amorim je rešio da stane na kraj pričama o prelasku u Liverpul i druge timove, sve je demantovao.

Izabrane vesti

Ništa nije dogovoreno. Niti je bilo susreta i razgovora.

“Prekinite sa ovim pričama, želim da stavim tačku na sve što je objavljivano. Ovo je poslednji put da govorim o budućnosti”, rekao je Ruben Amorim i nastavio:

“Nije bilo intervjua ili dogovora sa Liverpulom. Jedina stvar koju svi želimo je da budemo krunisani, da budemo šampioni, i ništa se neće promeniti”.

Ruben Amorim ne želi da se diže prašina, a ni misli da mu lutaju dok Sporting ne postane šampion. I ne osvoji kup. Odlučio je da oko sebe izgradi bedem, da se od svih i svega ogradi u finišu sezone.

“Ponoviću, trener sam Sportinga. Nije bilo intervjua niti sa jednim klubom, a ni bilo kakvih dogovora. To niije istina. Fokusiran sam, kao i uvek, na svoj klub. Nemam ništa drugo da kažem, to je to – stvar je rešena”, završio je trener Sportinga.

Ipak, kada se sezona završi… Biće drugačija priča. Ako ga Liverpul bude hteo po svaku cenu za naslednika Jirgena Klopa.



tagovi

Ruben AmorimSporting LisabonLiverpulLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara