Sadio Mane (©Reuters)
Sadio Mane (©Reuters)

Sadio Mane ne igra na Mundijalu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.11.22. | 10:41

Brutalan udarac za Senegal

Najbolji igrač Senegala Sadio Mane neće igrati na predstojećem Mundijalu u Kataru, saznaje uvek dobro obavešteni list Ekip!

Strašan, brutalan udarac za Senegal koji je zajedno sa Holandijom označen kao favorit Grupe A zajedno sa domaćinom Katarom i Ekvadorom. Mane je nedavno završio kao drugi u izboru za osvajača Zlatne lopte iza Karima Benzeme koji je ubedljivo pobedio konkurenciju. Podsetimo, ofanzivac Bajerna je prošlog januara odveo Senegal do titule na Kupu afričkih nacija pobedom nad Egiptom u velikom finalu, zbog čega su očekivanja za ovaj Mundijal bila ogromna.

Izabrane vesti

03.00: (1,58) Kostarika (3,90) Nigerija (6,25)

Svima je stala knedla u grlu kada su videli Manea na travi u 21. minutu meča koji je završen ubedljivom pobedom Bajerna nad Verderom (6:1). On je pokušao da nastavi susret, ali je ubrzo zamenjen jer je signalizirao da ne može dalje. Otišao je pravo u tunel, posle čega je bio podvrgnut specijalističkim pregledima. Tamo je konstatovana povreda tetive desnog kolena, zbog čega će morati da pauzira nekoliko sedmica. Nije precizirano koliko tačno.

Julijan Nagelsman je posle utakmice otkrio da je Mane doživeo udarac u potkoleničnu kost i da će verovatno morati na snimanje. Njegov pomoćnik Dino Topmeler dodatno je poručio da je Mane odmah osetio bol u nervu, što je već tada ukazivalo da situacija nije najbolja... Očekuje se da Bajern već tokom dana potvrdi pisanja eminentnog dnevnika.

Selektor Senegala Aliju Sise trebalo bi u petak da objavi konačni spisak putnika za Katar. Lavovi Terange će prvi meč na turniru igrati protiv Holandije 21. novembra.


tagovi

Sadio Manereprezentacija SenegalaKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara