Komentari na vest

Salah ne mora da žuri, Nunjez i Žota nisu sramota

G

Gliuu

pre 3 meseca

Ne mora al će da požuri jer njegova zvezdana repka ne može proći ni grupu protiv aucajdera
M

Mikili TB

pre 3 meseca

Aucajder 🤣🤣🤣
O

Organela

pre 3 meseca

transfer blam od naslova i tekstova u zadnje vrijeme
Б

Блок

pre 3 meseca

...какав наслов... јбт...која је поента? Нису срамота...?!?!!!?! Боже сачувај.
L

LFC fan

pre 3 meseca

Poenta je što se Žota i sramota rimuju. Autor teksta je bio u koži Bore Čorbe, koji uglavnom u tom maniru rimuje. Eto, a da je neprilično, jeste.
L

LFC fan

pre 3 meseca

Polako, utakmicu po utakmicu. Prvo da se nekako dokopamo finala i tek onda razmišljati o Čelziju. U FA kupu se očekuje prolaz, dok u prvenstvu ne možeš ništa znati bar do 32, 33 kola. Do tada valja ostati u trci.
z

zii

pre 3 meseca

Nećeš se ti dokopati, ne brini.
L

LFC fan

pre 3 meseca

zii / Moj omiljeni klub itekako hoće, a time indirektno i ja. Ti komentari o zaluđenicima koji podržavaju strane klubove me ne dotiču. Postojimo i pomirite s s time. Znam šta osećam i koliko pratim taj klkub i to još od vremena Robi Faulera, vremena kada su bili u padu i nisu osvajali ništa, finansijski ruinirani itd. Dakle, nisam čak ni klinac. Obišao sam i Enfild kroz turističku turu i prisustvovao samo jednoj utakmici, nažalost.
G

Gsot nego kako

pre 3 meseca

Žotu posebno volim. Najvece pojacanje je sto je sada fit. Da nema tih povreda, bio bi u top5 u ligi.

lpool

pre 3 meseca

Liga kup je najveca glupost koju su Englezi smislili (a smislili su ih mnogo) .. Sta je poenta ? Trofej ? Sta donosi ? Nista .. Timovi bi trebali da razigravaju rezerviste i klince ali usmesto toga igraju glavni igraci koji se umaraju i povredjuju.. Veceras ocekujem Fulam koji igra jos ostrije i ogavnije nego inace i nadam se velikoj rotaciji Liverpula - da li je to realno sa svim povredama, pa i nije..
M

Mighty King

pre 3 meseca

Iako si saborac, Liverpulovac, iako se slažem s glavnicom tvog komentara, ipak bih te podsetio da su Englezi izmislili fudbal. To se zaboravlja, gotovo uvek. Oni koji su ga izmislili imaju pravo i da malo brljaju oko fudbala i ja im to tolerišem. Veoma mi je drago i to što se fudbal vratio kući u Englesku, jer je tamo i nastao. Podrazumevam pod tim da se tamo sada najviše ulaže, najviše zarađuje, koncentrisan je kvalitet itd. Nadam se da će tako još dugo ostati, jer je to red i pravedno. Ko ne zna o čemu pišem neka isprati neko kolo Engleske treće lige i pogleda sve one lude navijače, koji listom navijaju za svoj lokalni klub i redovno ispunjavaju dupke tribine, ma protiv koga igrali. Ne moraš ih voleti. ali moraš poštovati.

lpool

pre 3 meseca

Mislio sam konkretno na liga kup i brljotine vezane za var i samo sudjenje.. Liga kup je izmisljotina napravljena na zahtev sponzora i televizija, da bi se popunilo par praznih termina na pocetku sezone. Nisam nuzno protiv njega koliko me nervira rizikovanje sa povredama kljucnih igraca. Iskreno vise mi znaci borba za titulu i ls nego sam trofej liga kupa..