Komentari na vest

Santa Klara primila dva gola s igračem više, Partizan da se pripazi Karlosa Žuniora

a

au toliko su

pre preko 2 godine

jaki ja mislio da oni nista ne znaju kad ono oni primili cak dva gola sa igracem vise
D

Djovanela

pre preko 2 godine

Obican prosek od tima.Dajte,nemojte me zajebavati. Hajde sada i od njih da pravimo Mancester City.Pa sta bi ste pricali za protivnike u ligi sampiona.Santa Klara je zavrsila kao sesta na tabeli ali sa 40 BODOVA manje od prvog, 30 BODOVA manje od drugog, 25 BODOVA manje od treceg. Tamo postoje cetri tima Porto,Benfika,Sporting i Braga,sve ostalo je smesno.Ta Santa Klara je portugalska Mladost iz Lucana
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ovi gani prvo nek idu pripovetke o serifima da citaju, ostavite se nasih vesti. Sto se klarite tice opasni jesu ali soci je bio jaca ekipa definitivno. Ova klara se samo treba napasti i to je to, ne umeju da se brane, igraju direktno dosta i jedino cega se treba plasiti su kontre(mada to vazi za svakog protivnika kog napadate). Zanima me samo zasto se ‘peru’ klubovi unapred od ‘dalekog puta’? Dalek je put do tamo ok, kapiram. Ali dalek je put i njima do beograda zar ne?! P.s. iskreno se nadam da ce partizan proci portugalce ali posle toga ako ne dovedu dva beka koji sh stvarni bekovi, natrpace nas svi zivi. Smesno je da jedna solidna ekipa koja ne malo malo u evropi vec godinama unazad nema dobre bekove. Ustvari nema nijednog..
g

gostić

pre preko 2 godine

Nisu hteli Bogosavca da istrpe i poklonili ga Čukarickom,a bolji je za klasu od Urosevica.
S

Sport15

pre preko 2 godine

Odbrana je oslabljena odlaskom Fabia Cardosa u Porto, ali Carlos Junior je veoma opasan kao i Lincoln koji ima sjajnu levu nogu...
D

Djosha

pre preko 2 godine

Dug put... Pa idu avionom, ne idu camcem, pa da moraju da veslaju do tamo...
G

Gilgames

pre preko 2 godine

Partizan, mora da dovede jos jednog spica. Tipa Saponjica. I jos jednog halfa. Sad da li se ima novca za to, ne vjerujem, ali se nesto mora pokusati.
D

Djole...

pre preko 2 godine

Jesi ti bunike jeo kakav crni Saponjic,taj ne moze ni za IMT da igra,i nemoj mi nisam ja rekao bas Saponjic jer ti je poredjenje nikakvo...A da treba igraca-treba- i u spicu i svuda.Sto pre isprobati ove omladince da se vidi sta ko moze. Sanicanin je nepouzdan totalno,Vujacic prosecan-ali nista od onog sto ga hvale, Rikardo ne daj boze da se povredi... Holandera prodati pod hitno ako ga neko hoce-taj je za Partizan taman koliko i ja...A gde su bekovi...Tim je los a to sto Stanojevic,za sada,uspeva sa njima je malo cudo.Ako Suma ne proigra(a sa njim se nikad ne zna) na*ebali smo i nema spasa.Treba bagru vucicevu oterati uz uprave pod hitno.
C

C(a)ra

pre preko 2 godine

Za revanš će izaći iz covid abonda jao si ga vama u sred bg. Hoće clara da vas .ara.
p

prva se igra

pre preko 2 godine

U Portugalu strucnjace...vidi se da pratis ..izasli ne izasli , bice tezak mec
C

C(a)ra

pre preko 2 godine

U revanšu, vidim da pratiš.

Navijac

pre preko 2 godine

Protiv Portugalskih timova smo kroz istoriju bili dobri redovno izbacivali Sporting ,Portu cesto otkidali bodove cak i kad je bio prvak Evrope i sa Bragom smo bili solidni bez obzira sto smo izgubili obe mislim da imamo dobru sansu da izbacimo ovaj tim koji je mnogo manje ime od ovih gore ako nasi odigraju ozbiljno.
M

Mikri

pre preko 2 godine

Brate to je bilo pre 20 godina.
D

Djukatore

pre preko 2 godine

Ma procicemo ih makar na silu ako treba
w

webad1984

pre preko 2 godine

Koje su to fore sa odlaganjem utakmica?Znaci ako udju u lk,odlazu se sve utakmice prvenstva,jer nisu sposobni da odigraju dve nedeljno?Kakva je to sramota i nespremnost...
k

kgojiofg

pre preko 2 godine

Sta se to bunis Panteru kad ste vi isto odlozili i ispali od Serifa. Partizan ide na najduze gostovanje u evropi, ima probleme sa povredama, normalno da su trazili da se odlozi, Metalac je pristao. A i pre toga su u ligi odlozili utakmice vec Vojvodina i Cukaricki zbog evrope niko se nije bunio. Sad Partizan odlozi kad ima problema sa povredama, ide na dug put pred odlucujuce utakmice za plasman u grupe i svima smeta.... Odlazu i Dinamo, Legija i ostali klubovi u evropi sta je tu toliko cudno. Hteli su i ovi iz Santa Clare da odloze ali njihov protivnik nije pristao.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Jako prosecna ekipa, sve ispod prolaza je potpuni fijasko..
S

Smesnkooo

pre preko 2 godine

Inace im je pola tima zarazeno
D

Dezinformacijaaa

pre preko 2 godine

Samo rezerve i neki nebitni igraci... svi iz prvih 11 su im igrali protiv Olimpije revans a i danas.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Cek cek ti bas znas da im je ceo prvi tim na okupu, a kairat je igrao sa 3 standardna xD jao majko moja kakve ste vi prevare. Inace jako nam treba taj vas prolaz ako planiramo da se zadrzimo u 15 liga. Nadam se da zvezda moze da dobije kluz barem nesto bodova da pokupimo.
g

glok

pre preko 2 godine

Jos jedna u nizu lazi jsd-ovaca je da je Kaorat igrao sa 3 standardna igraca.Igrao je bez 2 igraca standardna.Dok je Streda duele sa partizanom igrala bez najboljeg strelca i igraca tima Ramiresa.
I

IQBAL

pre preko 2 godine

5 komada u Beogradu
g

gostić

pre preko 2 godine

Teski foliranti,pravi portugalski mandovi,skloni valjanju i simuliranju,kao Italijani a prednjače zunior i linkoln,to su takvi simulanti nevidjeni,igrac ih pipne ili cak i ne bude kontakta,to su skokovi u bazen,valjanje i.previjanje po terenu,kao da je dobio bejzbol palicom po nogama. Ne zna se ko je veci folirant od njih dvojice,na to mora da se obavezno obrati paznja.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Sramota je iako nam to odgovara sto Moreirense nije prihvatio odlaganje jer je njima prvo zbog par povreda prosle sezone bilo odlozeno a Santa Klari je devet igraca zarazeno Koronom,dvojica su im se danas povredila,izneti na nosilima sa terena a imali su ranije neke lakse povrede medjutim ti momci su igrali,vise su to bili neki nezgodni udarci i nista strasno.Ono sto je ipak evidentno bilo je da su se iz Santa Klare mnogo folirali bas,Karlos Zunior je samo padao a jos gori od njega Linkoln,on se samo nesto batrgao i padao,kukao,sve na najmanje kontakte i to treba paziti na te provokacije,umeli smo protiv takvih na glupost da ostajemo bez igraca.Vidi se da su se cuvali,Moreirense koji je trazio bodove danas i zalio se,nije pustio odlaganje kao tim koji dosta otvoreno igra je morao to da iskoristi danas a oni se nisu nesto pretregli od napadanja isto,prvo poluvreme par opasnih naleta ali sredinom utakmice vise na sredini neka borba...