©Starsport
©Starsport

Saopštenje Novog Pazara: Čika u žutoj opremi bio posebno zapažen

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.02.24. | 17:06

Pazarci indirektno poručili šta misle o suđenju Danila Nikolića na današnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom

Novi Pazar je objavio saopštenje nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, u kojoj je klub kraj Jošanice poražen sa ubedljivih 0:3.

Pazarci su indirektno poručili šta misle o suđenju arbitra Danila Nikolića, kojem su na samom terenu zamerili za dosuđen jedaesterac Crvenoj zvezdi u 40. minutu meča.

Izabrane vesti

Šef struke Igor Matić nije želeo da komentariše utakmicu sa crveno-belima, već je posle meča poručio da je bio TV prenos i da su svi mogli da vide šta se dešavalo.

Saopštenje Novog Pazara, koje je osvanulo na zvaničnom Fejsbuk profilu, prenosimo u celosti.

"U subotu je, u Novom Pazaru od 14-16h bilo pravo prolećno vreme. Sunce je obasipalo grad, ptice su cvrkutale, a na Gradskom stadionu su neki momci igrali fudbal. Jedni su nosili plavo-bele a drugi crveno-bele dresove ali neki čika u žutoj opremi bio posebno zapažen. Ne znamo ni kako je utakmica završena jer to višr nije ni važno. Jedan stari čovek prolazeći pored stadiona rekao je 'Ničija nije gorela do zore deco, polako samo. Sunce i dalje sija, ptice cvrkuću, deca se igraju…'", poručili su iz Novog Pazara.

Podsetimo, Pazarci su bili ogorčeni na suđenje i u prvom prolećnom kolu protiv Železničara u Pančevu, posle čega su zatražili smenu predsednika Sudske komisije Dejana Santrača.


tagovi

Danilo NikolićFK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara