(© Reuters)
(© Reuters)

Skandal golmana Argentine: Tražio minut ćutanja za Mbapea (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.22. | 22:42

Emilijano Martinez razočarao posle finala

Za odbrane svaka čast, za ponašanje veliki minus. Osvojio je Emilijano Martinez grupni i pojedinačni trofej, postao prvak sveta sa Argentinom i proglašen je za najboljeg golmana Mundijala u Kataru, ali kad se finale okončalo pokazao je da su mu maniri uličarski. Nedostojni sportiste. To što je postavo najbolji na planeti ne daje mu za pravo da se ponaša prostački.

Martinez je prilikom svečane ceremonije proglašenja najboljih pao na ispitu ljudskosti. Dobio je Zlatnu rukavicu, a onda je na opšte zaprepašćenje gledalaca, stavio kraj međunožja i pokazivao ka publici. Kao da je želeo nekom nešto da poruči, to samo on zna.

Izabrane vesti

A kad se slavlje sa terena prenelo u svlačionicu, golman Aston Vile je opret prešao granicu ukusa. Svog kolegu, spotistu, s kojim deli isti hleb je prozivao na način koji je za osudu. Tokom pesme i graje na trenutak je zaustavio euforiju i zatražio „minut ćutanja“ za Kilijana Mbapea. Da li zato što ga je napadač Pari Sen Žermena četiri puta savladao u finalu (triput tokom utakmice, jednom u penal seriji) Martinez je prozvao najboljeg strelca turnira u Kataru.

Ne radi se to.

Džaba sve odbrane u Dohi. Kako beše ona, u dobru se ne ponesi...


tagovi

fudbalska reprezentacija Argentinereprezentacija ArgentineKatar2022Emilijano Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara