Stanković: Ovaj klub ne sme da nestane

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.23. | 02:29

Srpski strateg zabrinut zbog dešavanja na Marasiju

Sampdorija u ovim trenucima vodi mnogo važnije bitke od one na terenu, pošto klub još uvek nema vlasnike, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji i pod upitnikom je učešće u Seriji B naredne sezone.

Šef struke Dejan Stanković nakon nesrećnog remija sa Empolijem (1:1) vidno je bio zabrinut zbog dešavanja u klubu i nada se da će se pronaći rešenje kojim će Sampdorija i naredne sezone moći da se takmiči.

Izabrane vesti

Njegova ekipa je vodila na Marasiju od 34. minuta golom Alesandra Zanolija, ali je u trećem minutu nadoknade Roberto Pikoli postavio konačan rezultat.

"Ovaj meč i ova završnica bili su slika cele sezone, u kojoj smo platili svaku najmanju grešku na terenu. Suočili smo se sa Empolijem, sa proračunatim rizicima, sve je bilo pod kontrolom. Momci su dali sve, poštovali su sebe, saigrače i klub. Nemam reči, ova pobeda bi nam dala bar nedelju dana mira", rekao je Stanković.

Potom je govorio o svojoj i budućnosti kluba.

"Svi moraju da se trude, jer ovaj klub ne sme da nestane. Bio bih presrećan da dođem na stadion na pregovore, jer bi to značilo da će Sampdorija nastaviti da se takmiči u Seriji B. Bez obzira da li bih ostao ovde ili ne, sama mogućnost da uđemo u pregovore bi značilo da Sampdorija nastavlja napred", dodao je srpski strateg.

Đenovljani su se odavno oprostili od najvišeg ranga takmičenja, a nakon 35 odigranih kola imaju samo 18 osvojenih bodova.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara