Ilija Ivić (© Star sport)
Ilija Ivić (© Star sport)

Teški dani za familiju Ivić: I Ilija dobio otkaz

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.20. | 21:45

AEK već promovisao novog sportskog direktora

Teški dani za porodicu Ivić. Dobio je Vladimir otkaz u Votfordu u subotu veče, a tokom srede je Ilija otpušten iz AEK-a.

Atinski velikan potvrdio je rastanak sa sportskim direktorom, koji je na tu funkciju došao leta 2019.

Izabrane vesti

AEK objavljuje kraj saradnje sa dosadašnjim direktorom, Ilijom Ivićem. Zahvaljujemo mu se na doprinosu učinku našeg tima u proteklom periodu i želimo mu uspeh u nastavku profesionalne karijere“, u dve rečenice su se čelnici kluba oprostili od nekadašnjeg golgetera Proletera iz Zrenjanina, Crvene zvezde i Olimpijakosa, koji je, posle epizode u Torinu, igračku karijeru okončao baš u AEK-u.

Ovo je Iviću bio drugi mandat na funkciji sportskog direktora žuto-crnih. Sedeo je u fotelji od 2004. do 2007, posle čega je isti posao obavljao u Olimpijakosu i Crvenoj zvezdi, na Olimpijski stadion se vratio avgusta 2019. Plan je bio ambiciozan, da se napadne titula, s tim u vezi ugovor mu je važio do leta 2023, ali slabi rezultati ekipe, doveli su najpre do smene Masima Karere sa mesta trenera, da bi usledila i promena sportskog direktora.

Jedna zamena je već promovisana: umesto Ilije Ivića novi sportski direktor AEK-a je bivši igrač ovog kluba, Panajotis Kone, dok je prvi favorit za šefa stručnog štaba Španac Manolo Himenez.


tagovi

Ilija IvićAEK AtinaAEK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara