""
""

Tuhel i Arsenal? “NE“ iz Londona, “NE“ iz Dortmunda

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.17. | 22:27

Stižu demantiji sa svih strana, što je i pomalo sumnjivo zar ne?

Kao bomba je u nedelju uveče odjeknula vest da će Tomas Tuhel na leto preuzeti klupu Arsenala umesto Arsena Vengera, ali je već sledećeg dana to demantovano sa dve adrese - iz Londona i Dortmunda.

Izabrane vesti

Najpre londonske Tobdžija saopštile da još nisu donele odluku ko će voditi ekipu sledeće sezone, a zatim se oglasio i strateg Milionera sa Vestfalena.

“Ne mogu da komentarišem informacije na tu temu, jer nisam uključen u ovu priču. Srećan sam sa ovim poslom koji imam u Dortmundu. Imam važeći ugovor i ostale stvari me ne interesuju“, rekao je Tuhel nemačkim medijima.

Dortmund je trenutno treći u Bundesligi, Milioneri su izborili i plasman u četvrtfinale Lige šampiona tako da Tuhel ima preča posla u ovom trenutku.

Mada, nikad se ne zna, pogotovo kada informaciju objavi tiražni nemački Bild koji retko greši kada su ovakve stvari u pitanju. Istovremeno, Venger je posle poraza od VBA prošlog vikenda potvrdio da je doneo odluku koja se tiče njegove budućnosti u Arsenalu, ali tek treba da je saopšti javnosti.

Tuhel je na klupu Dortmunda došao u leto 2015. godine umesto Jirgena Klopa, a prethodno je vodio drugi tim Augzburga i Majnc.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arsen VengerArsenalBorusija DortmundBundesligaPremijer ligaTomas Tuhel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara