Arkadijuš Milik (©Reuters)
Arkadijuš Milik (©Reuters)

Uzavrela atmosfera na sastanku Milikovog agenta i Napolija, Juve sve prati iz prikrajka

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.12.20. | 17:56

Aurelio de Laurentis ne namerava da spusti cenu ispod 15.000.000 evra, Arek se i dalje nada pozitivnom raspletu

Ako je suditi po informacijama koje dobijamo poslednjih dana, Arkadijuš Milik biće među glavnim temama zimskog prelaznog roka.

Arek se više od šest meseci nalazi na milost i nemilost uprave i stručnog štaba Napolija. Poljak je potpuno otpisan u mislima Đenara Gatuza, nije prijavljen ni za jedno takmičenje, tako da praktično mesecima samo trenira sa ekipom i dobija platu, ali ne igra takmičarski fudbal što bi ozbiljno moglo da ugrozi njegove planove da se nađe na konačnom spisku za EURO naredne godine.

Izabrane vesti

Upravo iz tog razloga Milikov agent David Pantak bio je danas na razgovoru sa upravom Napolija i kako javlja italijanski Skaj atmosfera je bila uzavrela. Naime, Aurelio de Laurentis je jasno poručio da nema nameru da spušta Milikovu cenu ispod 15.000.000 evra, a navodno je suma koju traži oko 18.000.000 evra, za početak. To zasad odvraća zainteresovane klubove da krenu u akciju, pa poljskom napadaču gori pod nogama.

Skaj javlja da se posle madridskog Atletika i Juventus vratio u igru za Milikov potpis, bez obzira na najave da će Stara dama da otkupi ugovor Alvara Morate od Rohiblankosa za 45.000.000 evra, odnosno ukupno 55.000.000 evra s novcem izdvojenim za pozajmicu letos. Andrea Pirlo smatra da je Bjankonerima potrebna veća konkurencija u napadu, a ako bi i Arek stigao već ove zime, to bi lako moglo da znači i odlazak Paula Dibale.

Teško je verovati da će Pirlo u rotaciji držati četvoricu napadača, odnosno pored Morate i Milika još i Kristijana Ronalda koji je sve utakmice igrao kao špic i Dibalu. Argentinac je, pritom, odigrao svega 660 minuta od početka sezone, mada je dugo kuburio s posledicama virusa korona.

Podsetimo, Miliku ugovor s Napolijem ističe za šest meseci, pa bi u januaru mogao da ispregovara transfer na leto bez obeštećenja, ali on želi da ode već u januaru zbog Evropskog prvenstva...



tagovi

NapoliJuventusZimski prelazni rok 2021Arkadijuš Milik

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara