Komentari na vest

Zanimljivi transferi u komšiluku: Dinamo i Hajduk se pojačali iz Bundeslige

b

bokibre

pre 8 meseci

Po meni je ovo novi Motika. Zivi bila pa videli. Terace ga od pozajmice do pozajmice i na kraju u Maribor
g

gost098

pre 8 meseci

Neće,jer Dinamo nema stranaca u tolikom broju kao Zvezda. Igra već protiv Osijeka.
n

ne

pre 8 meseci

Ne kupuju igrača od 4 mil da ide na posudbu
Z

Za 3-4

pre 8 meseci

Za 3-4 godine ako sve bude kako je planirano,Stojković,Marin,Špikić,Baturina,Vidović, Kačavenda i Bulat donijet će Dinamu preko 150 mil €. Plus reprezentacija će biti brutalna. Šutalo,Gvardiol,Vukušić,Bulat, Baturina,Vidović,Kačavenda,Šimić,Stojković, Biuk,Ljubičić, itd.
c

ciki123

pre 8 meseci

Strašna pojačanja i baš ono što i jednima i drugima fali! Dinamu fali ofanzivac koji može makar donekle da zameni Ivanuševa, a i sam Vidović će imati konkurenciju u Menalu i Marinu. Svakako se i u Rijeci pokazalo da Jakirović zna šta želi, a ne sumnjam da je Vidović daleko bolji igrač, ako nista barem u perspektivi, od Pašalića i Ivanovića koji briljiraju u Rijeci od dolaska. Što se tiče Uremovića, sjajan igrač, bivši kapiten Rubina i jedan od najboljih defanzivaca ruske lige, koji je pogrešio pri prelasku u Hertu, jer se radilo o ekipi koja je godinama neplanski radila, što im je i došlo prošle sezone na naplatu. Hajduku je ovo godina biti ili ne biti, tako da se nadam da će uspeti i u nameri da vrate Perišića i doći u poziciju da najzad skinu Dinamo sa trona. Dugo Dinamo nije bio ranjiviji i imao slabiji igrački kadar, a Hajduk ovako dobar. Ne uspeju li ove godine, sa porastom nagradnih fondova UEFA koji važe od sledećeg leta, odvojiće se Dinamo finansijski previše i biti nedostižan još dugo svim konkurentima.
G

Gzira živi vječno

pre 8 meseci

Pojačali se ali za Zaprešić i Goricu. Sve smo vidjeli protiv AEKa i PAOKa
g

gost098

pre 8 meseci

Istina u pravu si,sli zaboravio si jednu činjenicu. Kupuju svojom novcima. A ti se budaš u prsa sa državnim projektom koji će prije ili kasnije stati.
B

Budi realan

pre 8 meseci

I Aek i Paok dosta srece imali.
V

Veljko9

pre 8 meseci

Dinamo vode doktori.. Dva Hrvata Luka Stojkovic i Lukas Kacavenda obojica 2003 za 6-7M.. I onda se pitamo kako imaju jacu reprezentaciju, iz zvezdine skole zadnji dobar igrac Marko Grujic, ostali kanta

Enzo bg

pre 8 meseci

A i Gruja je prosecan igrac za Evropu, da igra u Portu, bori se za titulu i to je to. Nadam se da će Erakovic biti uspesniji, mada je izabrao uzasan klub za dalju karijeru
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Realno jaca liga od nase, po finansijama, tv pretplatama itd. Po kvalitetu Osijek i Rijeka su jaci od Vose i Cuke, a Hajduk jaci od TSC-a i Partizana...jedino su Zvezda i Dinamo po kvalitetu isti, ali finansijski Dinamo daleko jaci. Ostali nasi od 16 do 6 mesta su slabiji od Istre, Gorice, Varazdina i Slavena....mozda je Vozdovac u egal sa njima.
I

Iskreno

pre 8 meseci

Igrali su dva puta Rijeka i Cuka i u oba meca bio bolji Cukaricki.
P

Pera genije

pre 8 meseci

Kako si zaključio da je njima liga jača od naše? Kvalitet fudbala, loši tereni, loša poseta(osim Hajduka)? To što klubovi bolje prolaze od tv prava ništa ne znači ako prolaze?
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Iskreno@ To je bila prijateljska a ne takmicarska utakmica. Da je bila takmicarska, druga prica bi bila. Rijeka je 2 puta igrala grupnu fazu LE, Cukaricki nijednom. Rijeka ima klupski koeficijent oko 14 000, a Cukaricki 6 500, i to preko lige zbog jedanaestog mesta je dobio nekih 2000 bodova. Rijeka je izbacivala Kopenhagen pre 3 godine, i to kada se igralo na jednu utakmicu u sred Danske.
I

Ivane

pre 8 meseci

Vrime je